به گزارش خبرنگار مهر، ضرورت تجهیز اماکن عمومی و واحد های صنفی به امکانات اطفای حریق و استفاده از وسایل ایمنی در واحد های صنفی امروز در جلسه علنی شورای شهر مورد بررسی قرار گرفت و در این جلسه اعضای شورای شهر مشهد بر الزام و ضرورت واحدهای صنفی به داشتن تاییدیه و شناسنامه ایمنی تاکید کردند.
۸۱ رسته صنفی در مشهد پر خطر هستند
در همین راستا مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد مقدس بیان کرد: در حال حاضر ۷۰۷ رسته صنفی در مشهد فعال هستند که از این تعداد ۸۱ مورد در ردیف اصناف پرخطر قرار دارند.
حسن جعفری در هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای شهر مشهد که در تالار شورا برگزار شد اظهار کرد: سال گذشته ۸۰۱ مورد حریق و ۲۸۴ حادثه مربوط به اصناف در سطح شهر رخ داد که بر اثر این تعداد حریق و حوادث ۲۵ نفر جان خود را از دست دادند.
وی تاکید کرد: با توجه به تعدد حریق های ایجاد شده و لزوم توجه جدی به این موضوع لذا باید تمامی واحدهای صنفی به شناسنامه ایمنی مجهز شوند.
اصناف خطر را دور می زنند
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه متاسفانه تعدادی از کسبه نسبت به ایمنی و جان خود و حتی همسایگان خود بی توجه هستند بیان کرد: تعداد اندکی از این افراد حتی حاضر به خریداری حداقل وسایل ایمنی مورد نیاز نیستند و خطر را به خیال خود دور می زنند.
خلیلالله کاظمی با اشاره به وقوع ۸۰۱ حریق در صنوف و اماکن پر خطر مشهد در سال گذشته بر ضرورت اجرای قانون الزام به تجهیز واحد های صنفی به لوازم ایمنی تاکید کرد و بیان کرد: ایمن سازی اماکن پر خطر باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه خسارات جانی و مالی فراوانی تاکنون به واحد های صنفی وارد شده لذا بر این اساس لایحهای را درخواست کردیم تا همکاران ما در آتشنشانی به صنوف و اماکن پرخطر مراجعه کنند و دفترچه ایمنی به آنها ارائه دهند.
ترک جلسه به نشانه اعتراض
صبح امروز همچنین در هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای شهر مشهد دو نفر از اعضای شورای شهر به نشانه اعتراض به نحوه رای گیری جلسه را ترک کردند.
ترک جلسه توسط این دو عضو شورای شهر موجب اختلال در روند رای گیری و لایحه پیشنهادی الزام تجهیز تمامی واحدهای صنفی به شناسنامه ایمنی شد و برخی از اعضایی که بار اول رای داده بودند در مرحله دوم از رای دادن امتناع ورزیده و لذا لایحه پیشنهادی مصوب نشد.
نظر شما