۲۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۶:۵۶

محمدرضا ساکت:

دنبال تشکیل ساختار اداری قبلی برای سازمان لیگ هستیم

دنبال تشکیل ساختار اداری قبلی برای سازمان لیگ هستیم

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ با بیان اینکه تلاش کرد تا گام به گام موفقیت‌ها را بیشتر کرد، گفت: به دنبال تشکیل ساختار اداری قبلی برای سازمان لیگ هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ساکت نشست خبری امروز دوشنبه مسئولان سازمان لیگ، با بیان این مطلب افزود: یک سال و نیم است که مشاور سازمان لیگ هستم و در این مدت دنبال این بودم ساختار اداری - تشکیلاتی خوبی را بر اساس راهبردهای مهدی تاج و هیات رئیسه، در سازمان بوجود آوریم تا فوتبالی قوی‌تر داشته باشیم.

وی تاکید کرد: ما دنبال بهره‌وری و پر کردن خلاءهای تشکیلاتی هستیم و بنابر مصوبه هیات رئیسه، مدیریت بازاریابی در سازمان لیگ با هدف ارتقا بخشیدن بازاریابی در سازمان لیگ و باشگاه‌هایی که بسیار کم توجهی به این بخش شده، هستیم. سپس دنبال بدست آوردن حقوق اقتصادی فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه‌ها و شناسایی روند درآمدزایی و حقوق باشگاه‌ها هستیم.

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ افزود: در حمایت از فوتبال و دریافت حق و حقوق باشگاه‌ها، سعی و تلاش زیادی کردیم تا ساختاری ویژه مالی را تعیین کنیم و مذاکرات، مناقصه‌ها و مزایده‌ها طبق آیین‌نامه پیش رود که این مساله با تائید کفاشیان روبرو شد. البته باید تمام کارهای اقتصادی طبق آئین‌نامه پیش رود و مهر تائید کمیسیون روی آن بخورد.

وی تاکید کرد: کمیسیون معاملات سازمان لیگ تمامی مناقصه‌ها، مزایده‌ها، پیمانکاری‌ها را راهبری می‌کند. ما نظامی کلاسیک را در حوزه بازاریابی سازمان لیگ ایجاد کردیم که آقایان حسن‌پور، رسولی، حمیصی، خزایی و من در این کمیته فعالیت می‌کنیم و خانم سلیمی هم دبیر این کمیته است. در یک سال گذشته همه فعالیت‌ها را زیر نظر داشتیم زیرا کمیته بازرسی و حراست وزارت ورزش اعلام کرد قوی‌ترین، جامع‌ترین و شفاف‌ترین فعالیت اقتصادی، مزایده تبلیغات محیطی سازمان لیگ بود.

ساکت در ادامه یادآور شد: با مدیریت بازاریابی باید فعالیت‌ها جهت‌گیری شود. ما در دهه اول مرداد ماه اولین دوره بازاریابی را با حضور مدرسان ایتالیایی در تهران در نظر داریم که این مساله ثمره سفر به ایتالیا و عقد قرارداد خواهرخواندگی است.

وی اضافه کرد: در شهریورماه نیز دوره مجدد بازاریابی با حضور کارشناسانی از جی‌لیگ ژاپن داریم. همچنین در این ماه مدیران باشگاه‌ها توسط کارگاه آموزشی به کشور ایتالیا اعزام خواهند شد تا فعالیت‌های این لیگ را ببینند و بازدید ویژه‌ای از باشگاه‌های آ.ث میلان و اینترمیلان داشته باشند.

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ همچنین تصریح کرد: در خصوص ثبت برند نیز باشگاه‌ها باید اعلام شود که در دراز مدت از برند خود استفاده کنند. در خصوص مساله حق پخش نیز تاکنون ۲۹۴ نامه به مراکز مختلف تهیه و ارسال شده است.

وی با بیان اینکه ۳۷۰ نفر نیز برای پیگیری مذاکره در نهادهای مختلف مانند شورای امنیت و مجلس پیگیر مذاکرات هستند و به طور جد این مساله را دنبال می‌کنند، افزود: الان در دوران سخت اقتصادی هستیم. قرارداد حق پخش ۲۲ میلیارد بوده که باید این قرارداد بسته و امضا شود. ما در این رابطه این هفته جلساتی را برگزار خواهیم کرد که اگر به نتیجه نرسیم، جلسات هم‌اندیشی را با مدیران باشگاه‌ها خواهیم داشت.

ساکت با بیان اینکه باشگاه باید از تمامی محصولاتش، درآمدزایی لازم داشته باشد و روی سامانه اپراتورها و بستر تلفن‌ها برنامه‌ریزی کرده، خاطرنشان کرد: هر باشگاهی می‌تواند از هواداران در سامانه خود برخوردار باشد، زیرا هر هوادار که به سامانه می‌آید، نام باشگاهش را می‌زند و هر تراکنشی که انجام دهد، ۸۰ درصد درآمد آن به باشگاه‌ها و سازمان لیگ است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: وقتی یک اپراتور قرارداد می‌بندد، شرکت محسوب می‌شود و تمام هزینه‌های اس.ام.اس را در اختیار دارد. قراردادی که بسته شده، درآمد اپراتور فاکتور می‌شود که درآمد آن مشخص باشد.

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ تاکید کرد: شفاف‌تر از این امکان ندارد اما متاسفانه تغییرات مستمر مدیریتی در باشگاه‌ها و سیستم اداری آنها و نبود مستندات دوره‌های قبلی باعث ابهامات فراوانی می‌شد اما ما اینجا تمام مستندات را در اختیار داریم. حتی یکی از باشگاه‌ها که می‌گفت از یک اپراتور مبلغی دریافت نکرده، طبق مستندات به آنها اعلام کردیم که دریافت شد اما به خاطر تغییر مدیریتی متوجه نشده‌ایم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از سامانه‌های مخابراتی برای هر باشگاه یک یوزر و پسورد دارد و باشگاه‌ها خود باید تولید خبر کنند. آنها اگر بخواهند می‌توانند با هماهنگی سازمان لیگ مجوز این کار را بگیرند که این مهم در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اتفاق افتاد و حتی یکی از آن باشگاه‌ها مبلغی را دریافت کرد  اما باشگاه دیگر به خاطر مشکلات مدیریتی دریافتی نداشت.

ساکت با بیان اینکه دنبال درآمدهای جدید است، گفت: این درآمدها عبارتند از جشنواره حمل توپ در استان‌ها، انتخاب شرکای تجاری در بخش‌های مختلف، درآمد از حوزه دیجیتال و اپلیکیشن‌ها. سازمان لیگ دنبال این است تا بتواند از این سه گزینه به صورت بهینه استفاده کند. ما در پی تدوین یک پروتکل بین سازمان لیگ و پژوهشگاه وزارت ورزش نیز هستیم. همچنین می‌خواهیم از طریق یکی از اپراتورها درصد آن را به باشگاه‌ها پرداخت کنیم تا بتوانند شرایط مالی خوبی نیز داشته باشند.

کد خبر 2859110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha