۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۹:۴۶

قائم‌مقام ستاد اقامه نماز کشور:

ترویج اقامه نماز در جامعه نیاز به کار جدی‌تری دارد

ترویج اقامه نماز در جامعه نیاز به کار جدی‌تری دارد

زنجان - قائم‌مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: ترویج اقامه نماز نیاز به کار جدی‌تری دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مظفر شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: ترویج نماز خواندن نیازی به سیستم اداری ندارد و مردم متدین و دین‌دار جمهوری اسلامی ایران در صورت بروز مشکل یا هرگونه سوال شرعی به مبلّغ یا مراجع تقلید مراجعه می‌کنند، اما وظیفه ستاد اقامه نماز، اقامه نماز است و نیاز به کار مستمر و پیگیری دارد تا به نتیجه مطلوب برسد.

وی ادامه داد: ترویج اقامه نماز نیاز به صبر و استقامت دارد و این کار بزرگی است که نیاز به همکاری، هم‌فکری و تعامل بیشتری دارد.

مظفر افزود: اگر قرار است کار برای ترویج اقامه نماز تشکیلاتی انجام شود، باید از بهترین ظرفیت‌های جامعه که جوانان و نوجوانان هستند استفاده کرد.

وی با بیان اینکه وظیفه ترویج نماز برعهده مدیران، مسئولان و پدران و مادران است، افزود: باید با الگوسازی درست، نماز به سایر امور ارجحیت داده شود.

قائم‌مقام ستاد اقامه نماز کشور افزود: نماز باید مطالبه‌ای از طرف مردم باشد و نیازهای معنوی مردم برطرف شود.

مظفر از اجرای طرح یاور نماز خبر داد و گفت: طرح جدید ستاد اقامه نماز با عنوان طرح یاور نماز با استفاده از ظرفیت مردمی، انرژی و پویایی نسل جوان و نوجوان کشور و در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز اجرایی می شود.

مظفر، دعوت به اقامه نماز را وظیفه تمامی عرصه‌های فرهنگی و هنری دانست و گفت: دعوت به اقامه نماز یک فن، مهارت و شیوه است.

قائم‌مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: طبق ارزیابی سالانه و شاخص‌های اعلام شده، اقدامات در سطح وزارتخانه‌ها و ادارات استان‌ها بررسی شده و نمره‌دهی می‌شود و با توجه به فعالیت و تلاش در اقامه نماز، از مدیران و کارمندان دستگاه‌های فعال در زمینه اقامه نماز تقدیر به عمل می‌آید.

مظفر افزود: مهم‌ترین موضوع در زمینه اقامه نماز جماعت در دستگاه‌ها عدم شرکت مدیران و کارمندان در نماز جماعت است.

وی همچنین درخصوص وضعیت نمازخانه‌های بین‌راهی، گفت: نمازخانه‌های بین‌راهی چند متولی مسئول پیگیری دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی ستاد اقامه نماز است.

قائم‌مقام ستاد اقامه نماز کشور، وزارت راه و شهرسازی و شرکت نفت را از متولیان ساخت نمازخانه‌های بین‌راهی در کشور عنوان کرد و گفت: یکی از متولیان این امر، وزارت راه و شهرسازی و شرکت نفت به سبب جایگاه‌های سوخت بین‌راهی است و متولی دیگر، اوقاف است.

مظفر افزود: شرایط مطلوب برای مساجد بین‌راهی به‌صورت متوسط هر ۵۰ کیلومتر است که در حال‌حاضر با شرایط قابل قبول فاصله زیادی داریم.

وی در ادامه پاسخ به سوالی درخصوص اینکه کدام دستگاه اجرایی در رابطه با اقامه نماز بهتر عمل کرده است؟ گفت: طبق گزارش سالانه دریافت شده از دستگاه‌های اجرایی سال گذشته، آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و صدا و سیما نسبت به سال قبل از آن عملکردهای بهتری داشته‌اند.

کد خبر 2860288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha