حامد قادرمرزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: چرخ های صنعت و رشد اقتصادی با کنترل تورم و نظارت بر رکود بیکاری است که حرکت می کند. استان کردستان به نسبت میانگین کشوری امتیاز پایینی داشته و دلیل آن را در دیر شروع کردن و پیوستن به مدیریت جهادی باید دانست.
وی گفت: وجود برخی مدیران و مسئولان که فقط به مقام و پست می اندیشند خود مانع بزرگی است برای توسعه استان که باید این مهم رفع و حل شود وگرنه صدمات جبران ناپذیری به بدنه سازمانی استان وارد خواهد شد که این امر باعث بی اعتمادی و بدبینی مردم به مسئولان و نظام است.
برگشت اعتبارات در کردستان غیرقابل قبول است
به گفته قادرمرزی باتوجه به تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات در سال گذشته متأسفانه به دلیل بی توجهی برخی مسئولان امر این اعتبارات برگشت خورده و پروژه های مدنظر در اعتبارات تخصیصی نیمه کاره و بلاتکلیف مانده اند.
وی با بیان اینکه مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی باید تصمیم نهایی خود را مشخص و تعیین کنند که با اعتبارات موجود چه خواهند کرد، تأکید کرد: خدمت به مردم باید در رأس کارها قرار گیرد.
حامد قادرمرزی افزود: سال ۹۳ در عرصه فرهنگی از نظر ملی بسیار خوب پیش رفتیم اما در استان کردستان از این لحاظ ضعیف عمل شده است لذا توجه به مقوله فرهنگ نیازمند تدوین یک برنامه اصولی و کاربردی است باید دانست که فرهنگ اساس و بنیان هر اجتماعی است و در واقع نیاز هر جامعه به فرهنگ مثل نیاز به غذا است.
وی گفت: متأسفانه چاله ها در استان بسیار زیاد بوده و پر کردن آنها سخت و طاقت فرسا است لذا در حیطه کار قانون گذاری نباید همه چیز را از نماینده خواهان بود اگر کمبودی هست باید ریشه آن را جستجو کرد.
قادرمرزی به مسئله ذوب آهن کردستان اشاره کرد و گفت: کردستان یکی از قطب های معدنی کشور است و در واقع با داشتن پتانسیل های بالا می تواند به شاخص بالای کشوری برسد لذا توجه به معادن کردستان حایز اهمیت است و برای توسعه معادن استان باید به فکر سرمایه گذاری برای طرح جایگزین باشیم.
این نماینده مجلس خطاب به مسئولان تصریح کرد: من از تمامی مسئولان می خواهم که در تمامی زمینه ها متناسب با میانگین کشوری حرکت کرده و حقوق مردم را رعایت نمایند.
وضعیت ورودی شهر قروه نگران کننده است
وی به وضعیت نگرا کننده ورودی شهر قروه اشاره کرد و افزود: ورودی شهرستان قروه بسیار نامناسب می باشد. بلوار غدیر راه معرفی استان است که متأسفانه سالیان سال بدون هیچ تغییری همچنان مسکوت در چاره اندیشی باقی مانده است و اینجا باتوجه به اعتباراتی که در این خصوص در نظر گرفته شده است باید طرح سؤال شود از مسئولان راه و شهرسازی که چرا با وجود تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار جهت هموارسازی راه های شهرستان هیچ گونه حرکت و پیشرفتی صورت نگرفته است. اداره راه و شهرسازی استان و شهرستان باید در این خصوص پاسخگوی مردم باشند.
قادرمرزی با اشاره به روند موفقیت آمیز مذاکرات هسته ای و طرح های اجرایی با هدف رونق پایدار اقتصادی و اشتغالزایی و بهبود فضای کسب و کار و افزایش سطح خدمات رفاهی و اجتماعی در کشور، گفت: دولت برای موفقیت در این مقوله های مهم اقتصادی و سیاسی به کمک و همزبانی ملت نیاز دارد. امسال با پیروزی هسته ای و توافق تاریخی که رقم خورد و همین امر خود نشان از افتخار و کامیابی است که باید قدر آن را دانسته و حامی این موفقیت بزرگ باشیم.
به گفته نماینده مردم شهرستانهای قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی، شهرستان قروه دارای پتانسیل بالا و در واقع یکی از قطبهای اصلی اقتصادی در کردستان است لذا تمامی مسئولان امر نظارت و توجه خود را برای بهبود وضعیت شهر در نظر گرفته و توسعه شهرستان را در اولویت کاری خود قرار دهند.
نقش مردم و مسئولان در بهبود سیمای شهر
قادرمرزی اجرای طرح های نو و کارآمد در حوزه مدیریت شهری را برای جلب نظر شهروندان و نیل به وضعیت مطلوب زیست شهری از اهداف و برنامه های مدیران شهری دانست و اظهار داشت: آنچه بیش از همه در انتخاب و ارایه از طرف مجریان طرح ها در افکار عمومی برجسته می شود میزان میل جامعه به تغییرات منظر شهری است.
قادرمرزی وجود تعامل و هماهنگی مدیران ارشد در مدیریت کلان شهری برای پیشبرد برنامه های توسعه شهری را الزامی دانست و یادآور شد: اینکه برنامه هایی مرتبط با توسعه و اصلاح زیرساخت های شهری با هماهنگی مدیران ارشد در سطح شهر و با نظارت کارشناسان عالی رتبه اجرایی شود، مسلماً نتایج مطلوب تری خواهد داشت.
قادرمرزی با اشاره به فعالیتهای عمرانی صورت گرفته در شهرشتاه قروه بیان کرد: آنچه مسلم است جغرافیای زندگی، تأثیر بسزایی در ایجاد روحیه با نشاط و افزایش امید به زندگی داشته و دارد.
این نماینده مجلس ضمن اشاره به زیرساختهای مناسب برای بهبود وضعیت شهر، اظهار داشت: برآیند مدیریت زیرساخت های شهری نقش مؤثری در ایجاد جلوه های مناسب شهر دارد برای نمونه وجود تأسیسات برق در برخی نقاط، موجب ایجاد اغتشاش بصری و از بین رفتن نقش زیبامحوری شده است که در بیننده حس مطلوبی ایجاد نمی کند. همچنین صدور مجوزهای ساخت و ساز شهری با کاربری های خاص و مشاغل مزاحم بدون در نظر گرفتن بعد منظر شهری از محورها و مدخل های شهری، آثار و تبعات نامناسبی بر جای گذاشته است.
این مقام مسئول در پایان گفت: ارتقای فرهنگ زیستی در شهر با تدوین برنامه های مناسب از طرف حاکمیت با زمینه رفاه نسبی در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و ضروری است مدیران جامعه شهری ضمن رعایت اصول و مقررات پذیرفته شده نسبت به تجدیدنظر در هزینه های تحمیلی بر جامعه نیز اقداماتی را انجام داده و به تدریج در مسیر ایجاد شهر ایده آل حرکت کنند تا علاوه بر ایجاد منظری مناسب در یک جامعه شهری ارتقای سلامت جامعه را نیز به همراه داشته باشد.
نظر شما