علی خادمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کاهش شدید دبی آب رودخانه کشکان در طول مسیر به خصوص خشک شدن آن در طول ۳۵ کیلومتر در جنوب شهر پلدختر تا محل اتصال به رودخانه سیمره باعث شده که عملا امکان کشت محصولات تابستانه مانند صیفی جات و ذرت و ... مقدور نبوده و یا همراه با ریسک بسیار بالا کاشت شوند.
وی گفت: جهاد کشاورزی شهرستان با توجه به وضعیت پیش آمده به همه کشاورزان و بهره برداران رودخانه کشکان اعلام می کند که اقدام به کشت محصولات زراعی در این مناطق نکنند چرا که وضعیت آب رودخانه کشکان بسیار نگران کننده است.
مدیر جهاد کشاورزی پلدختر افزود: در صورت رعایت نکردن کشاورزان و ایجاد خسارت هیچ ارگانی پاسخگوی این خسارت نخواهند بود و سفارش اکید این است که امسال در تابستان اقدام به کاشت نکنند.
خادمی گفت: در شهرستان پلدختر سالانه به طور متوسط در فصل تابستان سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی به کشت خیار، ۷۰۰ هکتار به کشت بادمجان، هزار تا هزار و ۲۰۰ هکتار به کشت ذرت دانه ای و حدود ۱۰۰ هکتار به کشت برنج اختصاص دارند.
مدیر جهاد کشاورزی پلدختر اظهارداشت: به علت وضعیت بحرانی رودخانه کشکان پیش بینی می شود این سطوح بیش از ۵۰ درصد و محصولات آبدوست دیگر مانند برنج و ذرت ۸۰ درصد کاهش یابد.
نظر شما