اين شاعر و روزنامه نگار در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : آموزش و پرورش زماني را براي اوقات فراغت بچه ها نمي گذارد تا آنان بتوانند به نيازهاي خود پاسخ دهند ، در نتيجه كودك و نوجوان وقتي براي مطالعه و به تبع آن تمايل به نشريه خواني را ندارند .
عرفان نظرآهاري خاطرنشان كرد : يك سري از نشريات نيزتوسط آموزش و پرورش منتشرمي شود مانند مجلات رشد كه درمقاطع مختلف ازنوآموز تا مقطع دبيرستان را دربرمي گيرد و مشكل اين نشريات زمان به چاپ رسيدنشان است ، هر كدام ازاين نشريات بايد چند ماه زودترتهيه شوند و درنوبت چاپ قرارگيرند كه همين مسئله باعث مي شود نشريات منتشره توسط آموزش و پرورش به روزنباشد و نشريه هاي بيات محسوب مي شوند .
وي به مهريادآور شد : دراين نشريات بيشترگزارشهاي خنثي و يا مقالاتي كه " نيازروز" نيستند منتشرمي شود و اين مشكل درسيستم انتشار درتوزيع هم موثراسنت .
اين شاعر و روزنامه نگار تصريح كرد : آموزش و پرورش هميشه نگران خوراك ذهني بچه هاست مثلا در خاطر دارم كه در گذشته نشريه اي با عنوان " پندار" مستقل از سياستهاي آموزش وپرورش منتشر و در مدارس توزيع مي شد ، اما نگاه اين نشريه با آموزش و پرورش در شيوه سنتي اش كم كم منافات پيدا كرد و به طبع اين نهاد مانع از انتشار و توزيع آن در مدارس شد .
عرفان نظرآهاري در پايان گفت و گو با مهر، گفت : آموزش و پرورش به تاثيرنشريات بر مخاطبان خود بسياراعتقاد دارد و براي اينكه آسيبي به كودكان و نوجوانان وارد نباشد ازتوزيع تمام نشريات در مدارس جلوگيري كرده است .
نظر شما