به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی سعادت ظهر سه شنبه در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه رفع خلاء قانونی و مقابله جدی با توزیع كنندگان غیرمجاز ترامادول در سطح اولویت اصلی باشد اظهارداشت: امیدوارم با پیگیری شورای مبارزه با مواد مخدر استان، این خلاء قانونی از طریق مراجع ذیربط كشوری مرتفع شود.
وی همچنین بر ضرورت برنامه ریزی در جهت استفاده هر چه بیشتر آحاد مختلف جامعه از امكانات و سالنهای ورزشی استان تاكید و خاطرنشان كرد: میتوانیم با تامین بخشی از هزینههای این سالنهای ورزشی از محل اعتبارات استانی، امكانات را بصورت رایگان در اختیار شهروندان قرار دهیم كه این امر میتواند رغبت و تمایل مردم بویژه جوانان را به امر ورزش و سلامت افزایش دهد.
سعادت همچنین از آموزش و پرورش، دانشگاهها و دستگاههای اجرایی استان خواست برنامه و طرحی آموزشی با هدف ارتقای سطح آگاهی در زمینه مواد مخدر بویژه مواد مخدر صنعتی برای دانش آموزان و دانشجویان و اقشار مختلف مردم در استان ارائه كنند.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه از دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خواستار پیگیری مساله استفاده از ساختمان پادگان مربوط به نیروی انتظامی میاندوآب برای احداث مركز ماده ۴۲ (مركز نگهداری زندانیان مواد مخدر) شد.
سعادت در بخش دیگری به توطئهها و تبلیغات دشمنان نظام بر علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره كرد و گفت: علی رغم تمامی توطئه های دشمنان، جمهوری اسلامی به هیچ در امر مبارزه با مواد مخدر كوتاهی نخواهد كرد و همواره در كنار تمام مردم بعنوان شهروندان این مرز و بوم حضور داشته و از آنها حمایت میكند.
سرهنگ علیرضا فیضی زاده جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه گزارشی از عملكرد این شورا در سه ماهه نخست سال ۹۴ ارائه كرد و افزود: برگزاری چهارجلسه اصلی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، برگزاری ۴۵ جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر در شهرستان ها با ۳۱۰ مصوبه، از مهمترین اقدامات این شورا است.
وی دیدار با خانواده های شهدای مواد مخدر، برنامه ریزی برای سخنرانی ائمه جمعه در خصوص مساله اعتیاد و مواد مخدر، برگزاری ۱۳۵ كارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد، اجرای ۳۲۸ برنامه در استان به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، برگزاری دو همایش برای بهبودیافتگان از اعتیاد در ارومیه و خوی، اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، توزیع بروشورهای آموزشی بصورت خانه به خانه و برپایی چادرهای مشاوره ای در شهرستان ها را از دیگر اقدامات این شورا در سه ماهه نخست سالجاری عنوان كرد.
پیگیری مساله عدم پرداخت به موقع حق كشف و خبر در زمینه مواد مخدر و اعمال محدودیتهای جدی در خصوص حمل و نقل پیشسازهای مواد مخدر از دیگر موارد مورد تاكید استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی در این جلسه بود.
افزایش حساسیت در مرزهای استان توسط نیروهای نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و مرزبانی جهت جلوگیری از هرگونه ورود و قاچاق مواد مخدر به استان از دیگر مواردی بود كه مورد تاكید قرار گرفت.
نظر شما