به گزارش خبرنگار مهر، سعید باغبانی ظهرچهارشنبه در نشست با خبرنگاران گفت: این نمایش با بازی فاطمه عباسی، محراب رستمی و مصطفی بیگی هر روز در دو سانس به روی صحنه می رود.
وی گفت: نمایش «آن طرف دریاها کجاست» به نویسندگی اسدالله اسدی در سال ۹۳ کلید خورد و نمایشنامه آن در سال ۹۱ در جشنواره کودک و نوجوان به عنوان دومین اثر برگزیده معرفی شد.
کارگردان نمایش «آن طرف دریاها کجاست» با بیان اینکه در چند سال اخیر کار کودک و نوجوان از هم جدا شده است، گفت: این نمایش نامه یک کار برای نوجوانان است که امیدواریم در جشنواره کودک پذیرفته شود.
باغبانی به مشکلات مالی اشاره کرد و گفت: در پنج سال اخیر هیچ حمایتی دریافت نکرده ایم و همه عوامل فیلم از روی علاقه این کار را انجام می دهند.
وی با اشاره به اینکه برای این نمایش ۷۰۰هزار تومان هزینه شده است، گفت: هیچ قراردادی برای این نمایش بسته نشده و از سال ۹۱تاکنون منتظر دریافت اعتبار هستیم اما تا کنون هیچ اعتباری دریافت نکرده ایم.
کارگردان نمایش «آن طرف دریاها کجاست» گفت: ازنظر مالی وضعیت خوبی نداریم و مسئولان نیز پیگیر این قضیه نمی شوند اما با وجود این مشکل به کار خود ادامه داده ایم.
باغبانی عنوان کرد: باید به کار تئاتر تخصصی نگاه شود و این نگاه منوط به اجرای نمایش در برهه های زمانی نباشد.
وی با بیان اینکه سابقه حضور در۲۲ جشنواره را داریم، گفت: مشکلات بسیاری در این چند سال وجود داشته اما هیچکس به فکر حل کردن این مشکلات نیست و مسئولان قصد حل مشکلات را ندارند.
کارگردان نمایش «آن طرف دریاها کجاست» به مشکلات سالن های نمایش اشاره کرد و گفت: تجهیزات سالن های نمایش استان مشکلات بسیاری دارند در حالی که سالن های جشنواره از تجهیزات کاملی برخوردارند.
وی با اشاره به اینکه همدان سالن های نمایش خوبی دارد، گفت: متاسفانه از این سالن ها درست استفاده نمی شود و باید در جشنواره ها تعاملی بین ارگان های مسئول انجام شود تا با مدیریتی خوب یک نگاه ویژه به تئاتر داشته باشند.
کارگردان نمایش «آن طرف دریاها کجاست» به انتقال دبیرخانه جشنواره تئاتربه همدان اشاره کرد و گفت: انتقال این دبیرخانه یک اتفاق خوب برای تئاترهمدان است و در صورتی که مسئولین شعار ندهند و مشکلات را حل کنند این جشنواره با بومی شدن پیشرفت می کند.
آهنگ ساز نمایش «آن طرف دریاها کجاست» نیز در این نشست گفت: باید نسبت به تئاتر کودک و نوجوان شناخت کامل داشته باشیم تا موسیقی مناسب برای آن ها به کار ببریم.
مجید شهبازی افزود: هنگامی که شناختی ازروانشناسی کودک نداریم نمی توانیم آهنگ ساز خوبی برای کودک و نوجوان باشیم و این کار باید به صورت تخصصی انجام شود.
وی گفت: متاسفانه عده ای به موسیقی کودک به چشم موسیقی مجالس نگاه می کنند در حالی که موسیقی کودک و نوجوان با موسیقی مجالس متفاوت است.
نظر شما