به گزارش خبرنگار مهر، سید حمیدطهایی استاندار البرز پیش از ظهر امروز در جلسه آموزشی معارف و اخلاق اسلامی که با حضور مدیران ارشد استان در محل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: کلاس های اخلاق و معارفبه صورت ماهانه با حضور مدیران اجرایی دستگاه ها و اساتید اخلاق استان برگزار خواهد شد.
طهایی با تاکید بر اینکه مراکز فنی و حرفه ای می توانند خلاء بین دانشگاه و فرصت های شغلی را پر کنند، ادامه داد: مراکز فنی و حرفه ای می توانند دانش آموختگان دانشگاهی را به مهندسان آچار به دست تبدیل کنند.
وی با ابراز امیدواری گفت: امیدواریم مراکز فنی و حرفه ای در تمام نقاط استان البرز مستقر شوند.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید فضل الله حسینی امام جمعه طالقان گفت: رابطه کاری و عاطفی رییس با زیردستان و برقراری عدالت و مساوات در تحقق توسعه از اهمیت بسزایی برخوردار است.
طرح کارورزی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی تصویب شد
این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه فعالیت مدیرانی که به مصلحت مردم می اندیشند باید سرلوحه قرار گیرد، گفت: پرکاری یا کم کاری، وقت شناسی یا بی نظمی، حساس یا بی تفاوت بودن و هر نوع خلق و خوی دیگر مدیران به تدریج بر مجموعه تاثیر گذار خواهد بود.
وی در پایان با تاکید بر به روز بودن علم و فن آوری افزود: افرادی هم که سالها در یک رشته مشغول فعالیت هستند باید برای به روز کردن دانش خود در این کلاس های آموزشی شرکت کنند.
در ادامه این مراسم حسن عزیزی مدیر کل فنی و حرفه ای استان البرز با اشاره به اینکه در آستانه ۶ مرداد روز ملی مهارت و کارآفرینی هستیم، افزود: دستاورد جلسه امروز تاکید استاندار بر توسعه مراکز آموزشگاهی و دانشگاه بود.
عزیزی گفت: طرح کارورزی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی تصویب شده و اعتبارات هم در نظر گرفته شده است این طرح در مرحله تدوین آیبن نامه ها است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ۲ طرح فاطر و انفال در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است، گفت: طرح فاطر مربوط به فرزندان و کارکنان دولت است در این طرح در بازه زمانی فصل تابستان افراد در پوشش آموزش های مهارتی قرار داده می شوند.
وی در رابطه با طرح انفال گفت: در نظر داریم از ظرفیت های خالی مراکز آموزشی آقایان برای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی خواهران استفاده کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای البرز با اشاره به اینکه تجهیز یک کارگاه آموزشی مستلزم پرداخت هزینه های چند میلیونی است، گفت: می توانیم در ساعات خالی مراکز با تحهیز کارگاه از تمام ظرفیت ها استفاده کنیم.
۴۰۰ حرفه آموزشی در مراکز فنی و حرفه ای در حال تدریس است
وی افزود: در ۳ ماهه سال جاری در بخش های دولتی ۳ هزار و ۳۲۶ و در بخش های غیردولتی ۴هزار و ۲۰۱ نفر در آموزشگاه های فنی و حرفه ای البرز آموزش دیده اند.
عزیزی با تاکید بر اینکه ۸ مرکز دولتی ثابت در البرز فعال هستند، افزود: ۸۷ کارگاه آموزشی ثابت شهری، ۱۷ کارگاه جوار شهری، ۲۴ کارگاه جوار روستایی، ۲ کارگاه عشایری، ۴کارگاه جوار صنعت، ۹کارگاه صنایع کارگاهی، ۵۲ کارگاه صنایع ضمن خدمت،۲ کارگاه اصناف، ۳کارگاه جوار دانشگاهها، ۱۱ کارگاه در جوار پادگان ها و ۴ کارگاه در زندان های تهران و البرز مستقر در البرز وجود دارد.
مدیرکل فنی و حرفه ای البرز با بیان اینکه ۴۹۶ آموزشگاه فعال آزاد در البرز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۳۴۵ کارگاه ویژه بانوان و ۴۹ کارگاه ویژه آقایان مشغول به فعالیت هستند.
وی عنوان کرد: سال گذشته در مجموع ۱۴ هزار و ۹۳ نفر در بخش دولتی و ۲۱ هزار و ۷۵۰ نفر در بخش غیر دولتی آموزش دیده اند.
عزیزی با اشاره به اینکه بیش از ۴۰۰ حرفه آموزشی در مراکز فنی و حرفه ای در حال تدریس هستند، افزود: تیم مهارت جوانان ایران مراحل آمادگی خود را در مراکز تربیت مربی کرج و فنی و حرفه ای البرز زیر نظر کارشناسان و مربیان را می گذارند.
وی گفت: یکی از کارآموزان برتر کشور در این تیم کارآموز کرجی است و در مردادماه برای برگزاری مسابقات عازم برزیل هستند.
عزیزی در پایان گفت: کشور ما از لحاظ میانگین تیمی رتبه ۴ جهان را به خود اختصاص داده این در حالیست که ۵ رشته از رشته های ما تحریم بوده است.
نظر شما