۶ مرداد ۱۳۹۴، ۹:۱۵

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های دامغان:

۴۰۰ دانشجوی دامغانی در طرح اردوهای جهادی مشارکت دارند

۴۰۰ دانشجوی دامغانی در طرح اردوهای جهادی مشارکت دارند

دامغان- مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های دامغان با بیان اینکه ۴۰۰ دانشجوی بسیجی شهرستان در اجرای طرح اردوهای جهادی مشارکت دارند، گفت: ۱۰ گروه برای اجرای این طرح همکاری می کنند.

محمد خانمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه ۱۰ گروه متشکل از ‌‌پنج گروه خواهران و پنج گروه برادران در اجرای طرح اردوهای جهادی امسال بسیج دانشجویی دانشگاه های دامغان همکاری دارند، اظهار داشت: این تعداد دانشجو در طی اجرای طرح که از مرداد امسال آغاز و تا پایان شهریور ماه سالجاری ادامه خواهد داشت به روستاهای صح، تویه دروار، حسینان، معلمان، دشت بو، بیارجمندو استان خراسان شمالی اعزام می شوند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های دامغان تصریح کرد: امسال با توجه به سازمان دهی های صورت گرفته طرح اردوهای جهادی با نگاه اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی اسلامی و تبدیل کشاورزی سنتی به صنعتی در سطح روستاهای مورد نظر و از سوی گروه های جهادی در دستور کار قرار دارد.

خانمحمدی با یادآوری اینکه اردوهای جهادی در راستای فرهنگ کار و تلاش، روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان در سطح جامعه از سال ۷۰ در سطح روستاها و مناطق محروم دامغان در حال اجرا است، افزود: رشد و ارتقاء شهرستان و توجه به روستاهای نیازمند و کم برخوردار باید مبنای برنامه ریزی همه مدیران دولتی و اجرایی دامغان باشد و همراهی و همکاری همه مسئولان برای هرچه بهتر برگزار شدن اردوهای جهادی را همچون گذشته انتظار داریم.

وی خاطر نشان ساخت: در سه ماهه نخست سالجاری سه گروه جهادی به روستاهای حسینان، مهماندوست، جزن و کلاته رودبار اعزام شدند.

محمد خانمحمدی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های دامغان

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های دامغان اضافه کرد: در زمستان سال گذشته ۳۰ دانشجوی بسیجی در قالب کاروان جهادی به منطقه محروم سرکویر در جنوب شهرستان اعزام شدند که این اعزام تنها اردوی جهادی زمستانه بسیج دانشجویی استان سمنان بود که توسط  دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی رسول اکرم(ص) به مدت ۱۰ روز انجام شد.

خانمحمدی افزود: با شناسایی های صورت گرفته بیشترین مشکلات مناطق سرکویر شامل مسائل کشاورزی و دامپروری است که در این راستا افراد اعزامی با فعالیت های آموزشی به تبدیل این امور از سنتی و صنعتی به مدرن پرداختند.

وی خدمت رسانی، خودسازی و محرومیت زدایی را سه مولفه جهادگر واقعی بیان کرد و اظهار داشت: طرح پروژه طرح بین المللی ترسیب کرین که یکی از پروژه های منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان دامغان است که از سوی دانشجویان بسیجی سال گذشته در روستاهای هدف اجرا شد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های دامغان تصریح کرد: در این پروژه به پرورش بوته آرتییلکس که فواید زیادی از جمله تهیه خوراک برای طیور و بیابان زدایی دارد پرداخته می شود که طی سه سال در مناطق کویری و کم آب به بار خواهد نشست.

خانمحمدی تصریح کرد: از آنجا که نظام سلطه و استکبار جهانی همواره درصدد ناکارآمد جلوه دادن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سیاه نمایی است، دانشجویان با ورود به روستاها در قالب اردوهای جهادی پیام آور امید، نشاط، خودباوری و روحیه ما می توانیم هستند.

وی گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه های دامغان با چهار هزار دانشجوی بسیجی که ۷۰ درصد آنها را بانوان تشکیل می دهند در هشت دانشگاه دولتی و غیر دولتی این شهرستان فعالیت می کند.

افتتاحیه طرح اردوهای جهادی دانشجویان بسیجی دامغان در تابستان جاری طی آئینی با حضور مسئولان شهرستان در روستای صح از توابع بخش امیرآباد به صورت رسمی آغاز و دانشجویان اعزامی فعالیت خود را در بخش آموزشی، فرهنگی، هنری و ورزشی و در راستای تبدیل کشاورزی و دامپروری از حالت سنتی به صنعتی با رویکرد اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی اسلامی رسما آغاز کردند.

کد خبر 2868965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha