"حاتم عسگري" رديف دان در گفت و گو با خبرنگار موسيقي "مهر"، ضمن بيان اين مطلب افزود: اگر ما موسيقي را از منظر بزمي و رزمي نگاه كنيم، موسيقي رزمي همان موسيقي انقلابي است؛ موسيقي كه هدفي پشت آن قرار دارد. موسيقي انقلابي موسيقي است كه حركت دارد و بر پايه اشعار حماسي همچون اشعار محكم فردوسي استوار باشد.
وي ادامه داد : اوايل انقلاب حركت هايي در اين زمينه آغاز شد كه موسيقي انقلابي با آنها به مردم شناسانده شد. آهنگ هاي انقلابي آن اوايل انقلاب، حركت و هيجان را به مردم دادند و اشعار به قدري خوب سروده شده بودند كه مردم را با خود همراه مي كردند.
عسگري خاطر نشان كرد : ببينيد امروزه هم لزوم وجود آهنگ هاي انقلابي احساس مي شود اما با زباني ديگر و در قالب فرم هاي ديگر، در واقع به شيوه هايي كه براي مردم امروز جديد باشند. نبايد اين نكته را از قلم انداخت كه هر چيزي زمان خاص خودش را دارد، ما نبايد با موضوعات و حتي فرم هاي قديمي سراغ مردم برويم.
وي افزود: عارف قزويني با سرودن شعر" از خون جوانان وطن لاله دميده" روح انقلاب را در كلمات دميد. حالا روي اين شعر هر موسيقي قرار بگيرد، موسيقي انقلابي خواهد شد. من قبول ندارم اين عقيده را كه برخي مي گويند موسيقي انقلابي بايد در فلان گوشه و فلان دستگاه باشد، بلكه اين آهنگساز است كه مي تواند به هر دستگاهي شور ببخشد.بايد به ريتم تند و شعر هدفمند توجه ويژه داشت.
نظر شما