به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان، ابراهیم کریمی در نشست برنامه ریزی جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین گفت: جشنواره امسال با تغییر نگاه و بازنگری کلید خورده و جلسات آسیب شناسی با تشکیل کمیته ها و کارگروه های تخصصی و بررسی نظرات کارشناسی در حال برگزاری است.
وی افزود: با جلسات برگزار شده با سازمان، بین المللی شدن جشنواره به تصویب رسیده و اجرای آن با حضور اقوام کشورهای حوزه آسیای میانه به سال ۹۵ موکول شده است و امسال نیز براساس استانداردهای بین المللی نسبت به اجرای این جشنواره اقدام خواهد شد.
کریمی با ذکر این نکته که استان گلستان به عنوان پایلوت برگزاری جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین ثبت شده، بیان کرد: هر سال با محوریت موضوعی خاص نسبت به اجرای جشنواره اقدام می شود.
وی تقارن زمانی برگزاری جشنواره امسال را با جشن ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) عنوان کرد و افزود: جشنواره امسال با محوریت موضوعی ازدواج اقوام از۲۴ لغایت ۲۷ شهریور ماه برگزار می شود.
مدیر کل میراث فرهنگی گلستان، در ادامه به مشکلات هزینه کرد این جشنواره اشاره کرد و گفت: امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته ،کاهش هزینه ها در نظر گرفته شده و بناداریم از ظرفیت بخش خصوصی و اسپانسرینگ دراجرای این جشنواره بهره گرفته شود.
۲۰ پروژه اولویت دار گردشگری در گلستان در حال اجراست
وی از حمایت تسهیلاتی این پروژه ها خبرداد و گفت: ایجاد زمینه های حمایتی و پشتیبانی از این پروژه ها، ضمن سرعت بخشیدن به اجرای این پروژه ها ، سرمایه گذاران حوزه گردشگری را دلگرم کرده و توسعه این صنعت مهم را به ارمغان خواهد آورد.
وی درادامه با اشاره به اینکه ۲۰ پروژه اولویت دار گردشگری درشرق استان گلستان درحال اجراست، بیان کرد: طی بازدیدی از این پروژه ها، حمایت های تسهیلاتی از تعدادی از این پروژه ها صورت گرفت.
کریمی تعدادی از این پروژه ها را که مورد حمایت قرار گرفته اند برشمرد و افزود: مهمانپذیر پوریا درآزادشهر، هتل آسمان در گالیکش، توسعه هتل کانیار درعلی آباد، مجتمع اقامتی و پذیرایی درگنبد و گرگان، واحد اقامتی و پذیرایی هیرکانیا در گنبد، واحد اقامتی و پذیرایی آویشن درمینودشت و توسعه هتل عجم در آزادشهر ازجمله این پروژه هاست.
کریمی همچنین به میزان سرمایه گذاری ۴۱۷ هزارمیلیون ریالی در این پروژه های حمایت شده اشاره کرد و افزود: با اجرای این پروژه ها تعداد ۱۸۰ نفر اشتغالزایی خواهد شد.
۵۰ درصد تاسیسات گردشگری گلستان در گرگان مستقر است
مدیر نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرگان هم گفت: با توجه به اینکه بیش از ۵۰ درصد تاسیسات گردشگری استان درمرکز استان واقع شده، نظارت بر تاسیسات گردشگری این شهرستان از طریق این اداره نیز به عمل می آید.
یاسر قندرهاری اعلام کرد: این اداره آمادگی لازم برای هرگونه همکاری و تفویض اختیار در این حوزه را دارد و می تواند در راستای قوانین مصوب برخی از فعالیتهای حوزه گردشگری را بصورت مستقل انجام دهد.
قندرهاری خاطر نشان کرد: بیش از ۵۰ درصد تاسیسات گردشگری استان در شهرستان گرگان به دلیل مرکزیت استان واقع شده و وسعت کار نظارت استانی، این ضرورت را ایجاب می کند که برخی فعالیتها از طریق اداره شهرستان پیگیری شود.
نظر شما