به گزارش خبرنگار مهر، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان اظهار کرد: دولت در جنگ و در کنار رزمندگان ارتش، بسیج و سپاه نقش ویژه ای داشته است. در حقیقت مجموعه از شرایط درون کشور با هم جنگ را مدیریت کرد که اگر نقش سازنده مدیریت دولت نبود شاید شاهد چنین موفقیت هایی نبودیم.
فرج الله خبیر افزود: باید از نقش سازنده دولت در دفاع مقدس تجلیل کنیم که این رویکرد را از سال گذشته در خوزستان شروع کرده و تجلیل از نمایندگان فقید بخشی از این رویکرد بود. همچنین تجلیل از فرمانداران، نمایندگان و شهرداران دوران دفاع مقدس نیز در این راستا بود.
وی عنوان کرد: طیف وسیعی از نیروها در جریان دفاع مقدس حضور یافتند. در واقع جنگ محدود به خطوط مقدم نبوده و تمام کشور به ویژه اقتصاد را تحت تأثیر قرار داد. نقش ستاد پشتیبانی هم در جنگ خیلی موثر و پر رنگ بود.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری بیان کرد: برنامه ریزی های مختلفی را انجام داده و پیگیر هستیم تا از نیروهای پشتیبانی جنگ هشت ساله تجلیل کنیم. برای شناسایی این افراد هم از تمامی سازمان ها و نهادها استعلاماتی را خواهیم گرفت.
خبیر خطاب به فرمانداران گفت: در این جلسه یادآور می شوم که نسبت به برگزاری اجلاس های نماز در ۶ ماه دوم سال اهتمام ویژه ای داشته باشند. در ارتباط با برگزاری این اجلاس ها در دو بازه زمانی ۶ ماه اول سال و ۶ ماه دوم سال مکلف شده بودید که خوشبختانه نحوه اجرا در دوره اول خوب بود.
وی در پایان تأکید کرد: فرمانداران باید از هم اکنون نسبت به برنامه ریزی و رعایت رویکرد ابلاغی این اجلاس حساسیت بالایی داشته باشند. نماز جایگاه بسیار رفیعی در دین دارد بنابراین انتظار می رود تا فرمانداران در ماه های اولیه دوره ۶ ماه دوم نسبت به برگزاری اجلاس اقدام کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان نیز در این جلسه گفت: برای ورود به ماه رمضان یک فضای معنوی ـ قرآنی بسیار زیبا را در کنار نشاط ویژه مردم خوزستان ایجاد کردیم. یکی از اهداف اصلی برگزاری تمامی برنامه های ماه رمضان در خوزستان آگاهی بیشتر جوانان نسبت به معنویات بود.
حجت الاسلام محسن بلک افزود: یکی دیگر از اهداف اجرای برنامه های متنوع در ماه رمضان حضور تمامی سازمان ها در برنامه ها و مشارکت فراگیر آنها در برگزاری برنامه های این ماه بود.
وی تصریح کرد: میزان توفیقات کسب شده در اجرای برنامه های این ماه هر اندازه هم که باشد، آن چیزی که حائز اهمیت بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است اساس حرکت مدیران و در رأس آنها نیز همیت دینی استاندار بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان بیان کرد: در همه سازمان ها، ادارات و شرکت ها بساط معنوی ماه رمضان در قالب جلسات قرآنی، برنامه های اخلاقی و اجرای ویژه نماز جماعت پهن بود. همچنین فرمانداران در تمامی شهرستان ها سنگ تمام گذاشته و سخنران ویژه اکثر برنامه ها بودند.
بلک عنوان کرد: برنامه های مختلفی در خوزستان به منظور ورود به ماه رمضان اجرا شد. برگزاری دوره آموزشی مبلغان و اقشار تأثیر گذار، تغییر چهره و رنگ شهر (پاکیزه تر شدن شهرها)، غبار روبی از یک هزار و ۵۰۰ مسجد و برپایی جشن برای بیش از چهار هزار دختر و پسر روزه اولی از جمله برنامه های اجرایی ویژه ماه رمضان در این استان بود.
وی ادامه داد: حضور دو برابری مبلغان از خارج استان یکی از توفیقات خیلی خوب ماه رمضان سال جاری بود. برگزاری ۹ جشن گلریزان و جمع آوری مبلغ قابل توجهی حدود چهار میلیارد تومان از دیگر برنامه های اجرایی در ماه رمضان امسال بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: یکی از جلوه های زیبای برنامه های اجرایی ماه رمضان نیز تخفیف در فروش اقلام مختلف از سوی واحدهای صنفی بود که تا امروز هم ادامه دارد. امسال رونق بیشتری در افطاری های مردمی و همچنین انسجام بیشتر و افزایش افطاری های دستگاه های مختلف را شاهد بودیم.
بلک تأکید کرد: برگزاری جلسات جمع خوانی و پخش مستقیم از مرکز صدا و سیمای خوزستان، توزیع بیش از ۴۰ هزار نرم افزار قرآنی و همچنین تهیه ۲۹ هزار جلد قرآن از دیگر برنامه های اجرایی در ماه رمضان بود. برای برگزاری نماز عید فطر امسال برنامه ریزی های خوبی انجام شد که در نهایت با شکوه معنوی و دشمن شکنی برگزار شده و پیام های خوبی را در پی داشت.
مدیرکل صدا و سیمای خوزستان نیز در این جلسه اظهار کرد: طرح جمع خوانی قرآن در سایر استان ها فقط در مرکز استان و با حضور تنها ۱۲ قاری برگزار شد. باعث خرسندی است که ۵۳ قاری تأیید شده توسط شورای عالی قرآن به صورت زنده ترتیل قرآن را در شهرهای خوزستان اجرا کردند.
مسلم رحیمی اضافه کرد: در ویژه برنامه معنوی روشنی های شهر بیش از ۳۰ نفر از افراد خیر و الگو حضور پیدا کرده و این برنامه معنوی برای معرفی اهل خیر و ایجاد فضای معنوی برگزار شده بود.
وی عنوان کرد: قبل از پخش هر جمع خوانی به مدت ۳۵ دقیقه برنامه نغمه های قرآنی از صدا و سیما پخش شد. در این برنامه به معرفی بیش از ۸۵ مراکز دارالقرآن، خیران و معلمان قرآنی هر شهرستان پرداخته شد.
مدیرکل صدا و سیمای خوزستان بیان کرد: ۲۴ کلیپ در حوزه اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی و جمعیت بیشتر ساخته و پخش شد. همچنین ویژه برنامه سحر را با حضورمداحان و برگزاری درس های تفسیر پخش کرده و در کنار آن ویژه برنامه هایی هم به زبان عربی پخش شد.
رحیمی یادآور شد: در بحث راهپیمایی روز قدس و شب های قدر از چهار نقطه پخش همزمان داشتیم و تا زمان برگزاری انتخابات مجلس پوشش پخش همزمان ا به ۲۰ نقطه افزایش می دهیم.
وی ادامه داد: در حوزه رادیو تنها استانی بودیم که همزمان با تلوزیون برنامه سحر را به صورت زنده پخش کردیم. برنامه جمع خوانی نیز به همین شکل در رادیو و تلوزیون به صورت زنده پخش شد.
مدیرکل صدا و سیمای خوزستان در پایان گفت: ۳۳ گزارش تولیدی از سبک زندگی و افزایش جمعیت و همچنین اقتصاد مقاومتی تهیه شده که تعدادی از آنها در اخبار سراسری پخش شده و بخشی از آن هم در آینده پخش می شود. یکی دیگر از ویژه برنامه های رمضان نیز سفر در رمضان بود که در بخش خبری تهیه و اجرا شد.
نظر شما