۱۶ بهمن ۱۳۸۴، ۱۲:۳۳

/ اختصاصي "مهر" /

70 درصد نقايص مادرزادي نوزادان قابل پيشگيري است

70 درصد نقايص مادرزادي نوزادان قابل پيشگيري است

هر ساله 8 ميليون نوزاد در سراسر جهان با نقايص ژنتيكي متولد مي شوند كه در حدود 3 ميليون مورد از آنها جان خود را از دست مي دهند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، بالاترين ميزان بروز نقايص مادرزادي نوزادان مربوط به كشور سودان با 82 مورد نوزاد داراي نقص ژنتيكي از هر 1000 تولد است و پايين ترين آمار نيز مربوط به كشور فرانسه با 7/39 مورد است.

به گزارش "مهر"، بيشترين نقايص در نوزادان متولد شده نيز در ارتباط با مشكلات قلبي ، تنفسي ، اختلالات خوني ، سندروم داون و اختلال در سنتز گلوكز است.

بررسي ها نشان مي دهند كه از ميان اين نقايص 70 درصد قابل پيشگيري بوده است . براي مثال با مصرف مناسب و منظم اسيد فوليك توسط  مادران باردار مي توان از بروز ضايعات نخاعي و با مصرف كافي يد از مشكلات تيروئيدي جلوگيري نمود.

متخصصان براي جلوگيري از تولد نوزادان مبتلا به نقايص ژنتيكي توصيه مي كنند كه والدين قبل از تصميم به بچه دار شدن حتماً مشكلات جسمي و روحي خود را تا حد امكان بر طرف سازند و مادران در دوران بارداري بهداشت اين دوران را رعايت كرده و از نظر تغذيه نيز در مورد مصرف غلات از نوع غني شده با اسيد فوليك و مواد معدني كافي استفاده نمايند.

لازم به ذكر است كه با رعايت موارد فوق و فقط با جلوگيري از تولد نوزادان مبتلا به ضايعات نخاعي مي توان چنين مشكلاتي را به يك سوم كاهش داد و سالانه در حدود 4 ميليارد دلار در هزينه هاي پزشكي و حمايتي اين گونه نوزادان صرفه جويي نمود.

کد خبر 287221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha