دكتر عوض حيدرپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: آموزش بهورزان در روستاها در سطح پايه قابل قبول است كه البته بايد سيستم آموزشي مداوم در نظر گرفته و براي آنها اجرا شود چون با عملياتي شدن طرح بيمه روستايي و پزشك خانواده سطح و وسعت فعاليت بهورزان در روستاها افزايش مي يابد بنابراين بايد با توسعه آموزش و مداومت آن سطح بهره وري آنها ارتقاء يابد.
وي اظهار داشت: تا پيش از اجراي طرح بيمه روستايي و پزشك خانواده بهورزان فقط فعاليت تنظيم پرونده و يا شناسنامه در مورد اطلاعات دقيق مربوط به وضعيت مادران در دوران بارداري و پس از آن و نيز نوزادان را بر عهده داشتند.
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي افزود: رفع نيازهاي اوليه بهداشتي و درماني مادران و نوزادان در روستاها از ديگر فعاليتهاي بهورزوان است به گونه اي كه در صورت انجام نياز به درماني معمولي اين فعاليت توسط بهورزان صورت مي گيرد و در صورت نياز به درمان هاي تخصصي به مراكز بهداشتي و درماني معرفي مي شوند.
وي تصريح كرد: هم اكنون بهورزان علاوه بر انجام فعاليتهاي پيشين خود بايد پرونده بيماران را به صورت دقيق تر تكيمل كرده به گونه اي كه بايگاني اطلاعات پرونده هاي بيماران نظير مدارك پزشكي آنها تكميل شود تا باعث تلفيق خانه بهداشت روستايي و مراكز بهداشتي شهري با پزشك خانواده شوند.
نظر شما