به گزارش خبرنگار مهر، فخرالدین هاشمی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی فرودگاه اردبیل اضافه کرد: این مهم را نمی توان در کوتاه مدت محق ساخت اما با برنامه ریزی و تدوین سیاست های درست و منطقی می توان این روند را تسریع بخشید.
وی بحث تدوین سیاست های درست و توسعه زیرساخت ها را در ارائه تنوع خدمات به مسافران هوایی و ایجاد درآمد موثر دانست و تصریح کرد: مجموعه این اقدامات و فراهم ساختن شرایط مناسب می تواند در آینده نزدیک شرایط را برای اقتصادی شدن فرودگاه اردبیل آماده سازد.
مدیرکل فرودگاههای استان با اشاره به راهکارهای اقتصادی سازی فرودگاه اردبیل یادآور شد: ارتقای ایمنی، افزایش امکانات پروازی، توجه به جذابیت های گردشگری استان، استاندارد سازی و بهبود سطوح پروازی و... سر فصل توسعه فرودگاه اردبیل بوده که می تواند در اقتصادی شدن آن دخیل شود.
وی در عین حال افزایش پروازها، آموزش نیروی انسانی، نوسازی و نصب تجهیزات کمک ناوبری و ارتباطی جدید ارائه خدمات بهتر را سرلوحه توسعه فرودگاه دانست و تاکید کرد: البته نباید فراموش کرد که فرودگاه ها با هدف بسترسازی برای توسعه جامعه احداث و فضای لازم برای سرمایه گذاری کلان را فراهم می کنند.
هاشمی اقتصادی بودن یک فرودگاه را از مهمترین فاکتورهای ساخت آن در شرایط کنونی برشمرد و عنوان کرد: فرودگاه ها امروز در دنیا به دنبال کسب درآمدهای متنوع حرکت کرده اند و برخی از آنها در داخل کشور نیز در این زمینه موفق بوده اند.
وی عنوان کرد: با وجود این، امروزه وجود فرودگاه بستری برای ایجاد افزایش در تمامی فعالیت های تجاری، اقتصادی و... ایجاد کرده و به امکانی در راستای توسعه سریع یک منطقه تبدیل شده و اثرات مثبتی در راستای اقتصادی کردن آن داشته است.
نظر شما