به گزارش خبرنگار مهر، همایون قنواتی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: در استان خوزستان با مسائلی مواجه هستیم که باید برای رفع آنها در جهت توسعه فضاهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تلاش کنیم. نقص، کم و کاستی و کمبودهایی در همه موارد می بینیم اما اینکه با چه نگاهی به رفع این مسائل بپردازیم.
وی با اشاره به اینکه رسانه، یکی از ارکان قدرت هر جامعه ای محسوب می شود، گفت: مسئولان، مدیران و صاحبان قدرت و رسانه (که مؤثر در جامعه و تأثیر گذار است) از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تصریح کرد: مردم به رسانه اعتقاد دارند بنابراین وقتی خبرنگاران این قدرت و نفوذ را دارند، مطمئنا تأثیرات زیادی را در لایه های مختلف اجتماعی می گذارند. همچنین در کنار ایجاد امنیت فرهنگی، اقتصادی، قضایی و انتظامی در استان باید امنیت در حوزه مسائل اجتماعی نیز مورد توجه قرار بگیرد.
قنواتی عنوان کرد: باید به سلامت روانی مردم جامعه توجه ویژه ای داشته باشیم. احساس عدم امنیت در هر فضایی و جامعه ای مانع اصلی توسعه خواهد شد و در حوزه اقتدار، اقتصاد و فرهنگ باید امنیت ایجاد شود.
وی بیان کرد: اگر تصویری از استان خوزستان ارائه شود که ایجاد هیجان کرده و یا حتی نگرانی هایی را ایجاد کند، عواقب مثبتی نخواهد داشت. به عنوان مثال اگر فضای نا امنی در فرهنگ ایجاد شود در واقع یک جریان زیر زمینی ایجاد شده و فرهنگ واقعی از بین می رود. همچنین اگر فضای نا امنی را در حوزه اقتصاد جلوه دهیم قطعا باعث فرار سرمایه گذاران می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ادامه داد: استان خوزستان با همه سختی ها و رنج هایی که در سال های اخیر پشت سر گذاشت؛ اکنون نیز به این فرصت وجود دارد که فضای استان را آنگونه که هست، معرفی کنیم.
قنواتی تأکید کرد: آنچه برای انسان و تمدن اسلامی در درجه اول قرار دارد، کرامت انسانی و تقویت الهی است. از ابتدای سال قبل تعداد پایگاه های خبری از یک پایگاه مجوز دار به ۲۴ پایگاه مجوز دار رسمی ارتقا پیدا کرد.
وی یادآور شد: در خوزستان فضای لازم را برای همه کسانی که علاقمند هستند تا عقاید اسلامی، سیاسی و فرهنگی خود را ابراز کنند، ایجاد کرده ایم. البته تمامی این انتقالات ذیل اهداف سیاست های نظام انجام می شود ولی باید به این نکته توجه داشت که در یک سری موضوعات باید به توافق رسیده و اتفاق نظر داشته باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: نه به عنوان مسئول بلکه به عنوان یک شخص عادی می گویم که باید قبول داشته باشیم حجم اخبار منفی در مطبوعات بیش از حد اعتدال است. مسابقات قرآنی مدهامتان با آن عظمت در خوزستان برگزار شده ولی خبر خیلی کمی از آن انعکاس داده شد.
قنواتی تصریح کرد: رسانه و قلم، ابزاری برای تهدید نیست و باید به این مسئله بیشتر توجه شود اگر از قلم در راه تهدید استفاده شد، آن وقت کم کم دستگاه رسانه جایگاه خودش را در بین مخاطبان از دست می دهد.
وی بیان کرد: اگر جایگاه رسانه از دست رفت، آن وقت احساس نا امنی در استان به وجود آمده و منافع ملی و استانی بیش از هر چیز دیگری تهدید می شود. برای یک دستمال نباید قیصریه را به آتش کشیده و همه باید بدانند که رسالت خبرنگار جعل خبر نیست.
نظر شما