به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام جعفر رحیمی در خطبه های نماز جمعه شهر ابهر با بیان اینکه خبرنگار باید روشنآفرین راه باشد تا مردم بتوانند در پرتو انوار واژههای او راهی فردای بهتر شوند، افزود: خبرنگار باید بدون گرایش به حزب و جناح، دنبالرو حق و صراط مستقیم باشد و وظیفهاش جز حقگویی و حقیقتگویی چیز دیگر نیست.
وی ادامه داد: خبرنگار نباید تن به زور دهد و نه دست در دست زور قرار دهد و نه فریب تزویر را بخورد، خبرنگاران باید دردهای جامعه را شناسایی کنند و بهدنبال راههای درمان نیز باشند و به مسئولان امر راه را نشان دهند.
حجتالاسلام رحیمی از زحمات خبرنگاران دلسوز و تلاشگر انقلابی که بدون توقع و با زحمات سخت، تلاش و کوشش میکنند تقدیر و تشکر کرد و گفت: خبرنگاران باید دغدغه فرهنگ دینی و پیشرفت کشور را داشته باشند.
امام جمعه ابهر، از همه خبرنگاران که به نهاد نماز جمعه عنایت دارند، تقدیر و تشکر کرد و افزود: کسانی که به نهاد مقدس نماز جمعه که تریبون ولایت است، عنایت ندارند از جرگه خبرنگار انقلابی خارج هستند.
وی از رسانه ملی صدا و سیما، خبرگزاریهای مهر، ایسنا، فارس، ایرنا، ایکنا، تسنیم و از مطبوعات محلی مثل ندای ابهر، ابرچای و ابهررود نیز تقدیر و تشکر کرد.
امام جمعه ابهر در ادامه با اشاره به طاغوتزدایی و نشان دادن چهره اسلام ناب، افزود: امام خمینی(ره) با پرپایی نهضت عظیم علمی و انقلاب فرهنگی، در هر فرصتی به طاغوتزدایی پرداخت، او هرگز تسلیم طاغوتهای عصرش نشد بلکه همواره با آنها در ستیز بود.
حجتالاسلام رحیمی به سالگرد تشییع و تدفین سه شهید گمنام در ابهر اشاره کرد و بر گرامیداشت یاد و خاطره آنها تاکید داشت و افزود: شهدا وقتی به لقاءالله میرسند، میگویند که ایکاش بازماندگان ما میدانستند که خداوند با ما چه کرده و چه کرامت و مقامی در انتظار ما بوده است.
امام جمعه ابهر با بیان اینکه امروزه هیچ فرهنگی مثل فرهنگ طاغوتزدایی و شهادتطلبی نمیتواند در جامعه نقش تربیتی ایفا کند، گفت: پیام این شهدا به مسئولان امر این است که کار بکنند و تلاش کنند و کشور را از رکود نجات دهد و پیام این شهدای گمنام به مسئولان این است که دنبال دنیاطلبی و شهرتطلبی و ریاستطلبی نباشند و به خاطر خدا کار و تلاش کنند. پیام این شهدای گمنام این است که ما خود را گم کردیم، ولی در آسمان معروف شدیم.
حجت الاسلام رحیمی با بیان اینکه پیام این شهدا برای مردم این است که دنبال معنویات و خدا باشید و خود را رها کنید دامه داد: پیام این شهدا بر بانوان مکرم این است که حجاب و عفاف خود را رعایت کنید و با این وضعیت پا روی خون شهدا نگذارید. امروزه بعضیها فرهنگ جبهه و جنگ را در مزار رفتن و خانه شهدا رفتن میدانند، در حالی که باید امروزه فرهنگ جبهه و جنگ را زنده کرد.
مسئله هستهای ملی و مربوط به همه آحاد جامعه است
همچنین امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه شهر قیدار گفت: نکتهای که لازم است در رابطه با توافق هستهای توجه شود، این است که مسئله هستهای مسئله جناحی نیست، بلکه یک مسئله ملی و مربوط به همه است و همه باید برای موفقیت و به نتیجه رسیدن آن تلاش کنند.
حجتالاسلام طالبی با اشاره به بیانات مقام رهبری درخصوص اینکه متن توافق باید با دقت ملاحظه شود و مسیر قانونی را طی کند، افزود: این مسئله بسیار مهم است، یعنی باید منتظر بمانیم تا مسیر قانونی متن طی شود در این فضا از نقدهای سازنده استفاده کنیم و از تخریب پرهیز کنیم. باید همه مراقب باشیم جامعه دچار دوقطبی شدن نشود که دوقطبیسازی جامعه بازی در زمین دشمن است.
امام جمعه قیدار ادامه داد: باید توجه داشت کشور رهبر دارد که در مسائل کلان و راهبردی، فصلالخطاب مقام معظم رهبری است و نباید ذوقزده شویم، چون هنوز مراحل قانونی این متن به پایان نرسیده است.
حجتالاسلام طالبی تصریح کرد: یکی از مسائلی که بسیار اهمیت دارد، دوران پس از تحریم است که از آن به دوران پساتحریم تعبیر میشود که با توجه به هجوم شركتهای اروپایی و آسیایی برای سرمایهگذاری و تجارت در ایران باید برنامهریزی دقیق شود. فرش قرمز را برای تولید و اقتصاد مقاومتی باید پهن كنیم، نه واردات لوكس و بیرویه است.
حجتالاسلام طالبی افزود: فرمول واقعی دوران پساتحریم اقتصاد مقاومتی است. از هماكنون با توجه به سیاستهای كلی اقتصاد مقاومتی بهگونهای برنامهریزی كنیم تا ایران به محلی برای واردات كالاهای مصرفی آنها تبدیل نشود، بلكه این شركتها نسبت به سرمایهگذاری و تولید در ایران اقدام كنند. مقام رهبری فرمودند: «ستون فقرات اقتصاد مقاومتی تولید داخلی است».
وی ادامه داد: امروز پیكر نحیف تولید ملی، نیازمند حمایت ویژه دولت است. واردات بیرویه، بزرگترین ضربه به تولید ملی است. باید توجه داشته باشیم امروز اگر دشمن خصوصا آمریكا بخواهد به «استراتژی اقتصاد مقاومتی» حمله كند، كاری خواهد كرد كه ستون فقرات اقتصاد مقاومتی یعنی تولید ملی از كار بیافتد.
امام جمعه قیدار ادامه با اشاره فرا رسیدن روز خبرنگار، گفت: 17 مرداد، سالروز شهادت مظلومانه دیپلماتها و شهید محمود صارمى، خبرنگار خبرگزارى جمهورى اسلامى در افغانستان به دست گروه طالبان (1377 ه.ش) روز خبرنگار نامگذاری شده است.
حجتالاسلام طالبی افزود: در عصر و روزگار ما که از آن به عصر اطلاعات و فناوری تعبیر میشود، قطعا نقش خبرنگار بهعنوان ابزار اطلاعرسانی نقشی حیاتی است.
وی ادامه داد: خبرنگاران و اصحاب رسانه پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند و کار پل وصل کردن است، نه قطع کردن و گشایش راهی تازه بهسوی آبادانی و پیشرفت. خبرنگاران باید تا حد توان آینه تمامنمای مردم باشند و با صداقت و بدون غرضورزی این وظیفه مهم را انجام دهند.
امام جمعه قیدار گفت: خبرنگاری یعنی فریاد بلند انسانهای بیصدا و مظلومی که در زیر چکمههای ظالمان صدایشان به جایی نمیرسد. خبرنگاری یعنی رسوا کردن غوغاسالاران مستبد و مستکبر دنیا. خبرنگاری یعنی حضور شجاعانه در وسط میدان جنگ نرم است.
حجتالاسلام طالبی افزود: خبرنگاری یعنی نقد منصفانه و نقد یعنی عیارسنجی، یعنی بیان منصفانه ضعفها و قوتها. خبرنگاری یعنی اطلاعرسانی صادقانه و شفاف در سایه تقوا، صداقت، عفاف و انصاف. خبرنگاری یعنی پایبندی به اصول و ارزشهای اسلام و انقلاب و سیاستهای کلی و مصالح نظام است.
وی ادامه داد: خبرنگار باید فارغ از هرگونه وابستگی حزبی، تنها به وظیفه سنگین و خطیر خود عمل کند و با فداکاری، گذشت، ایثار و بدون توجه به مادیات به فکر خدمت به مردم باشد.
امام جمعه قیدار در ادامه با اشاره به شهادت حضرت امام جمعه امام صادق(ع) گفت: امام صادق (ع) در فضای نسبتا مناسبی كه بهدلیل ضعف دستگاه حاكم حاصل شده بود، با تاسیس بزرگترین دانشگاه علوم اسلامی، به تعلیم و تربیت شاگردان بسیاری پرداخت.
وی افزود: اگر امام صادق (ع) نهضت علمی خود را پیریزی نمیكردند، اسلام از میان میرفت لذا دوره امام صادق (ع) عصر شکوفایی تمدن اسلامی است.
حجتالاسلام طالبی تصریح کرد: سیاست نخست امام صادق(ع) یك سیاست فرهنگی و در راستای پرورش اصحابی بود كه از نظر فقهی و روایی از بنیانگذاران تشیع جعفری بهشمار آمده اند.
شهر قیدار مرکز شهرستان خدابنده از توابع استان زنجان است.
نظر شما