به گزارش خبرنگار مهر، عدنان زادهوش پیش از ظهر شنبه در بخش بررسی لوایح شهرداری اصفهان در نود و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص گزارش بودجه ۹۳ شهرداری اصفهان اظهار داشت: بودجه مصوب نقدی سال ۹۳ شهرداری اصفهان یک هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان بوده است که با پیشنهاد و تصویب متمم بودجه تخصیص مازاد درآمدها بر هزینههای سنوات قبل به دیون جاری و عمرانی به مبلغ ۴۰۶ میلیارد تومان به میزان یک هزار و ۹۵۶ میلیارد تومان رسیده بود.
وی افزود: بر اساس اصلاح بودجه مصوب سال ۹۳ این بودجه با مبلغ یک هزار و ۸۸۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به تصویب شورای اسلامی شهر شهر اصفهان رسیده است.
خزانه دار شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه از میزان یک هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان بودجه مصوب سال ۹۳ تنها ۷۸ درصد از آن محقق شده است، اضافه کرد: ۲۲ درصد از این بودجه محقق نشده است و این بدین معناست که شهرداری در این مساله بسیار عقب است.
وی در ادامه در خصوص وضعیت کنونی تحقق بودجه سال ۹۴ شهرداری اصفهان ابراز داشت: بودجه مصوب نقدی سال ۹۴ نیز یک هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان بوده که در حال حاضر با گذشت ۴ ماه تنها ۲۲ درصد از آن و با مبلغ ۳۵۵ میلیارد تومان محقق شده و این در حالی است که باید تاکنون ۳۳ درصد از این بودجه تحقق می یافت.
زادهوش همچنین با اشاره به اینکه طی سال گذشته و امسال شهرداری مرکزی فعالیت خوبی در راستای تحقق بودجه نداشته است، افزود: بیشترین درآمد شهر از شهرداریهای مناطق بوده است و شهرداری فقط از محل اعتبارات دولتی درآمد زایی داشته است.
بار کسری درآمد شهرداری اصفهان روی دوش پروژههای عمرانی بوده است
فتحالله معین، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه در سال گذشته کمتر از میزان درآمد به پروژههای عمرانی شهر اصفهان بودجه تخصیص یافته است، ابراز داشت: این در حالی است که بیشتر بودجه شهرداری و مازاد بر مصوبه شورا صرف هزینههای جاری در شهرداری شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه میزان تخصیص اعتبار به پروژههای عمرانی باید مطابق با میزان ۷۸ درصد درآمدی بودجه باشد، گفت: این در حالی است که صرفه جویی در هزینه کردن اعتبارات تنها شامل پروژههای عمرانی شده است و در بودجههای جاری نه تنها صرفهجویی نشده بلکه مازاد مصرف نیز داشتهاند و بار کسری درآمد روی دوش پروژههای عمرانی بوده است.
وحید فولادگر، دیگر عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این باره گفت: تخصیص اعتبار به پروژههای عمرانی هنوز مشخص نیست چرا که بودجه جاری زود سند می خورد و این در حالی است که برای سند خوردن هزینههای عمرانی به زمان بیشتری نیاز داریم.
شهرداری اصفهان ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه میخواهد
اما سید کریم داوودی، دیگر عضو شورای اسلامی شهر اصفهان که معتقد است در شرایط فعلی باید میزان اعتبار تخصیص یافته به هزینههای جاری بیشتر از هزینههای عمرانی باشد، افزود: شهرداری اصفهان یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای هزینههای جاری نیاز دارد و هیچ کس نمیتواند این امر را انکار کند و تنها باید ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبار شهرداری برای هزینههای عمرانی شهر هزینه شود.
نباید به درآمد فروش تراکم دل بست
عبدالرسول جان نثاری، رئیس کمیسیون معماری، شهرسازی و عمران شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با بیان اینکه رکود بازار مسکن درآمدهای شهرداری اصفهان را تحت الشعاع قرار داده است، اظهار داشت: درآمد شهرداری در بخش ساخت و ساز وابسته به نتایج مذاکرات است و شهرداری در این زمینه نقشی ندارد.
وی افزود: فروش املاک شهرداری نیز دچار چالشهای ساخت و ساز است و از این رو نباید زیاد به درآمد ناشی از فروش تراکم و ساخت و ساز در شهر اصفهان دل بست.
نظر شما