به گزارش خبرنگار مهر، سید هادی موسوی زاهد صبح یکشنبه در دیدار با رئیس پلیس اماکن و امنیت اخلاقی خراسان جنوبی اظهارکرد: در راستای برخورد با متولیان برگزار کننده این جشن ها مردم تماس های زیادی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر داشته اند.
وی با اشاره به اینکه دستگاههای نظارتی و فرهنگی استان نیز باید در این زمینه اقدامات لازم را دنبال کنند، افزود: دستگاه های فرهنگی نیاز است تا شهروندان را در جریان آسیبهای اجتماعی و فرهنگی قرار دهند.
وی با بیان اینکه برپایی این قبیل جشنهای آسیبهای اجتماعی زیادی را به همراه دارد، گفت: رسانه ها تهدیدات فرهنگی در این حوزه را برای خانواده ها اطلاع رسانی کنند.
قائممقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در ادامه با اشاره به اینکه در بخش تالارهای عروسی نیز نگرانیهایی وجود دارد، عنوان کرد: باید نظارت ها در این بخش نیز تشدید شود.
وی اقتدار و عزت امروز کشور را مرهون خون شهدا دانست و افزود: کسانی که مسئولیتی در نظام جمهوری اسلامی دارند باید بدانند که وارث خون شهدا هستند و در راه انقلاب اسلامی باید مطیع امر ولایت باشند.
موسوی زاهد بر برخورد با عرضه و نمایش پوشاک و مانکنهایی که مروج بیحجابی و بیحیایی نیز تاکید کرد.
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی انتظامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: با همکاری اتاق اصناف، اداره بهداشت، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اتحادیهها نظارت های مستمر از تالارها، رستورانها و سفرهخانهها، آرایشگران مردانه و زنانه، مشاورین املاک، نمایشگاههای اتومبیل، پوشاک فروشیها انجام می شود.
سرهنگ حسین محمدی با بیان اینکه اصناف نقش و سهم بسزایی در تولید امنیت دارند، عنوان کرد: امنیتی که پلیس در جامعه اسلامی دنبال می کند با امنیت در جوامع غربی و غیر اسلامی متفاوت است.
وی با اشاره به اینکه عرضه قلیان در رستورانها و سفرهخانهها ممنوع است، گفت: تا کنون اصناف در این حوزه همکاری خوبی با پلیس داشته اند.
وی تاکید کرد: مردم در زمان دریافت خدمات از واحدهای صنفی از داشتن پروانه کسب آنها مطمئن شوند.
رئیس پلیس اداره نظارت بر اماکن عمومی انتظامی خراسان جنوبی در خصوص نگرانیهای برخی شهروندان در زمینه برگزاری مراسمهای جشن در باغهای روستایی گفت: بعد از مراسمهای عروسی جلساتی در باغهای خارج از شهر برگزار میشود که موجب نارضایتی اهالی شده که در این حوزه اقدامات لازم انجام شده است.
نظر شما