به گزارش خبرنگار مهر، حسن میلانی عصر یکشنبه در آیین اختتامیه جشنواره سراسری دست های کوچک دعا در تبریز گفت: ۵۴ هزار و ۵۶۷ اثر به دبیرخانه نهمین جشنواره سراسری دست های کوچک دعا رسیده است که از این میان دو سوم دعاهای رسیده از آن دختران بوده و بقیه دعاها توسط پسران ارسال شده است.
وی ادامه داد: در دعاهای رسیده به این جشنواره شرایط و محیط در دعاها تاثیر به سزایی داشته و متاسفانه بیشتر دعاهای رسیده از اصل فانتزی بودن فاصله گرفته به طوری که یکی از معیارهای انتخاب دعا توسط هیئت داوران توجه به فانتزی بودن دعا می باشد.
میلانی افزود: در بیشتر دعاها اسرار مگوی خانواده ها توسط کودکان در قابل دعاهایشان فاش شده و این امر رسالت حوزه هنری استان را در امانت داری بسیار سنگین کرده است.
رئیس حوزه هنری استان با اشاره به اینکه بیشتر دعاها، بیان مشکلات توسط این کودکان است، گفت: کودکان با دلی پاک و با روانی زلال از خداوند متعال خواستار برآورده شدن دعاهایشان می شوند و در بیشتر مواقع دعاها مشکلات و معضلات اجتماعی، اقتصادی و معیشتی را شامل می شود.
وی ادامه داد: والدین از این احساسات پاک کودکانه نباید به آسانی عبور کنند زیرا در قبال این روح لطیف و بزرگ کودکان مسئولیت بزرگی داریم که باید این مسئولیت را در زمینه های مختلف تربیتی اعمال کنیم.
میلانی با بیان اینکه امروز مشکل تربیتی جوامع هدف دشمنان برای غافل سازی والدین نسبت به فرزندان است، ادامه داد: کودکان زمینه ایجاد رحمت در محیط خانواده ها هستند و والدین باید با توجه بیشتر به این کودکان، آینده درخشان آنان را تضمین کنند.
جشنواره دست های کوچک دعا برکات بالایی در زمینه فرهنگی دارد
عضو هیئت داوران این جشنواره نیز در این مراسم گفت: جشنواره دست های کوچک دعا سبب شد تا کوچک زنان و مردان بزرگ، به ما راه درست مدیریت کردن فرهنگی را یاد بدهند و این از اثرات و برکات این جشنواره است.
کمال شفیعی ادامه داد: با اطلاع رسانی صحیح و گسترش این جشنواره در سطح جهانی می توان نقش برجسته این جشنواره را در تحکیم باورها و اعتقادات کودکان نمایان کرد.
مدیر دفتر ادبی امور استان های حوزه هنری با تاکید بر ضرورت گسترش این جشنواره در سراسر کشورهای دنیا گفت: خوشبختانه این جشنواره در کشورهای همسایه به خوبی شناخته شده است و باید این روند با قدرت هر چه تمام تر ادامه یابد.
برگزیدگان نهمین جشنواره سراسری دست های کوچک دعا در بخش اصلی
عرشیا مسلمی از تبریز، مهدی معین از تبریز، پریسا زارعی از بستان آباد، تینا جمالی از تبریز و امیرحسین اشرفی به ترتیب اول تا پنجم شدند.
فاطمه منصوری، سودا کریمی، رکسانا نوربخش، محمد رضی پور، محمد امین خاوری، مهدی فرساد، علی نقی لو، سارینا جعفری دیل، نسترن اسمعیلی، فاطمه عبدلی، فرزاد برزگری بافقی، طناز قاسمی، نیما اصغرنژاد، آرش پورابراهیمی، آیدا هاشم زاده وجدی، حامد نجفی، سید مجتبی حسینی و فاطمه قلعه بان نیز صاحب عنوان برگزیده شدند.
همچنین در بخش دعای برگزیده نهمین جشنواره در بخش ایران و آینده ۱۴۰۴، الهه ربانی مهر، سارا چاقری، مائده فراهانی خرسندی، شیدا امیر وردستیان و تارا فلاحی صاحب عنوان برگزیده شدند.
نظر شما