۳۰ مرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۳۲

در دیدار وزیر بهداشت عنوان شد؛

رضایت مراجع از کارنامه سلامت دولت یازدهم

رضایت مراجع از کارنامه سلامت دولت یازدهم

سه تن از مراجع قم، وضعیت حوزه سلامت را مطلوب ارزیابی کردند و عنوان داشتند که دولت یازدهم خدمات ارزنده ای در این بخش به مردم ارائه داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید هاشمی وزیر بهداشت در سفر یک روزه به استان قم، با برخی از مراجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.

در این سفر یک روزه که برخی معاونان وزارت بهداشت و همچنین رئیس کل سازمان نظام پزشکی نیز همراه وزیر بودند، دکتر هاشمی به ارائه گزارشی از وضعیت نظام سلامت پرداخت.

وزیر بهداشت در این سفر یک روزه، با آیت الله صافی گلپایگانی، آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله موسوی اردبیلی، دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله مکارم شیرازی

 آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی مرجع عاليقدر تقليد با بیان اینکه وزارت بهداشت گام‌های برجسته‌ای در دوره جدید برداشته است گفت: من وزیر بهداشت را از مردان موفق می‌دانم و بخشی از این توفیق به خاطر خلوص نیت است.

وی با بیان اینکه سلامتی حرف اول را در تمام فعالیت‌های اجتماعی می‌زند اظهار کرد: تا زمانی که انسان سالم نباشد هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد، سلامتی زمینه پیشرفت، علم، دانش، کشاورزی و ... را فراهم می‌کند.

هاشمی افزود: خدمات وزارت بهداشت از نوع خدمات کلیدی محسوب می‌شود و طی دو سال اخیر هم پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است؛ برخی در گوشه و کنار حرف‌هایی می‌زنند ولی جملگی بر آن هستند که در این دولت، خدمات ارزنده‌ای از نظر درمانی و بهداشتی صورت گرفته است.

این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه باید به جایی برسیم که بیماران دردی جز بیماری خود نداشته باشند، گفت: در شرایطی به سر می‌بریم که دولت درگیر مسائل و مشکلاتی مالی است ولی در عین حال در حوزه درمان و بهداشت خدمات خوبی داشته و به همین دلیل چنین اقداماتی ارزش بیشتری دارند.

وی ادامه داد: در کنار هر فعالیتی، مشکلات و استثنائاتی دیده می‌شود ولی نباید به خاطر آنها اصل موضوع را زیر سئوال برد.

آیت‌الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: همواره باید از منظر انصاف با مسائل برخورد کرد؛ در دیدارهایی که با مردم داشته‌ایم می‌بینیم که آنها از خدمات بهداشتی و درمانی رضایت دارند البته تا رسیدن به نقطه اصلی فاصله‌هایی داریم که باید کار را تا انتها ادامه دهیم.

این مرجع تقلید با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان در روستاها باید دقت بیشتری داشت گفت: اگر مسائل درمانی و بهداشتی به اندازه کافی در روستاها وجود داشته باشد مهاجرت به شهرها نیز کاهش می‌یابد.

وی افزود: مسافرت به خارج از کشور برای درمان نوعی اعتراف به ضعف درمان در داخل کشور محسوب می‌شود بنابراین باید تمهیداتی اندیشید که این مسئله کاهش یابد.

آیت‌الله مکارم شیرازی با تاکید بر ارتقا سطح اخلاق پزشکی تصریح کرد: این امر کمتر از فن طبابت نیست و تاثیر بسزایی بر روحیه بیماران دارد و سبب می‌شود روند درمان تسریع یابد زیرا بخش مهمی از درمان، روحیه بیماران است.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه پزشکان در دادن روحیه به بیماران بسیار موثر هستند گفت: به خاطر دارم که پزشکی در قم آنقدر با بیماران به خوبی رفتار می‌کرد که وقتی آنها از اتاق پزشک بیرون می‌آمدند با خوشحالی خارج می‌شدند و روحیه‌ای عالی داشتند.

وی به روایتی از یکی از اهل بیت(ع) اشاره کرد و افزود: امام(ع) در عیادت یکی از بیماران فرمودند این رنج و بیماری تو را به یاد خدا می‌اندازد و تمام گناهانت فرو می‌ریزند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: بخشی از امور پزشکی به پرستاران اختصاص دارد زیرا آنها خدمات قبل و پس از درمان را به بیماران ارائه می‌دهند و کارشان اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به شرایط قم و مسافرت حدود ۲۰ میلیون نفر در سال به این شهر گفت: این تعداد از زائر به خدمات درمانی گسترده‌ای نیاز دارند بنابراین لازم است بیمارستان‌های قم مجهز باشند و موجب رضایت بیماران شوند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه وزارت بهداشت گام‌های برجسته‌ای در دوره جدید برداشته است خاطرنشان کرد: من وزیر بهداشت را از مردان موفق می‌دانم و بخشی از این توفیق به خاطر خلوص نیت است؛ امیدواریم این روند ادامه یابد و مردم از مسائل درمانی خیالی آسوده داشته باشند.

وی افزود: مردم از خدماتی که در حوزه بهداشت و درمان ارائه می شوند قدردانی می‌کنند ولی از گوشه و کنار هم نغمه‌های مخالف شنیده می‌شود که نباید به آنها چندان اعتنا کرد.

این مرجع تقلید گفت: بايد در دانشگاه هاي پزشكي تاريخ پزشكي اسلام مورد توجه قرار گيرد و در آن بطور خاص به خدماتي كه پزشكان مسلمان ايراني ارايه كرده اند پرداخته شود و براي مثال كتاب قانون بوعلي سينا در طب ٣٠٠ سال در اروپا كتاب درسي بوده است و اين امر موجب مي شود اعتماد به نفس دانشجويان نيز افزايش يابد ،ما صادر كننده علم پزشكي بوده ايم.

آیت الله صافی گلپایگانی

آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی مرجع عاليقدر تقليد در دیدار وزیر بهداشت، گفت: وزارت بهداشت در مسير فرزند آوري و سلامت خانواده ها در جامعه مسير مناسبي را طي كرده است.

وی اظهار کرد: مردم قدردان زحمات پزشکان هستند و من هر چه از مردم شنیده‌ام ابراز رضایت از وزیر بهداشت و حوزه تحت امر این وزارتخانه بوده است.

آیت الله صافی گلپایگانی افزود: مقصد و نیت شما در مسیر فرزندآوری و سلامت خانواده موجب خوشحالی است؛ این را بدانید که اسلام مجموعه کاملی از دستورات برای سلامت جامعه و خانواده دارد و می‌توان از آنها بهره گرفت.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش جمعیت موجب رضایت خداوند و امام زمان(عج) است.

وی ادامه داد: کار وزارت بهداشت از نظر کمی و کیفی ارزشمند و قابل قدردانی است و امیدواریم این نوع خدمات ماندگار باشند.

آیت‌الله صافی گلپایگانی با بیان اینکه اصرار جدی بر تداوم فعالیت‌های وزارت بهداشت داریم گفت: وزارت بهداشت همچنین باید به مسائل بهداشتی و درمانی زنان اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

آیت الله موسوی اردبیلی

آیت‌ الله سید عبدالکریم موسوی اردبیلی استاد حوزه علمیه قم گفت: مردم ایران خدمات وزارت بهداشت را می‌بینند و قدردان هستند و اجر این خدمات با خداوند است.

وی اظهار داشت: از وقتی شما آمدید متوجه شدیم اقدامات وزارت بهداشت جدی تر شده است.

آیت الله موسوی اردبیلی افزود: البته هنوز اقدامات صد در صدی صورت نگرفته و مشکلاتی وجود دارد که باید در روند بهبود شرایط گام برداشت.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه وزارت بهداشت باید اقدامات خود را از باب اعتقادات دینی انجام دهد گفت: جامعه خدمات وزارت بهداشت را می‌بیند و اجر شما با خداوند است.

وی ادامه داد: برخی از مردم هنوز درمان در خارج از کشور را ترجیح می‌دهند بنابراین باید اقدامی شود که این فرهنگ تغییر کند.

آیت الله موسوی اردبیلی با تاکید بر بهسازی و ترمیم بیمارستان‌هایی که نیاز به بازسازی دارند تصریح کرد: کارهای زیادی توسط وزارت بهداشت انجام شده و تاثیرگذار بوده‌اند به طوری که مردم امیدوار شده‌اند ولی باید باز هم کار بیشتری صورت بگیرد.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه در زمینه فرزندآوری هم مشکلاتی اعم از اقتصادی و غیر آن وجود دارد گفت: با گفتن و شنیدن کاری از پیش نمی‌رود و باید اقدامات اساسی انجام داد زیرا برخی کارگران و دیگر اقشار با درآمدهایی که دارند نمی‌توانند چندان نسبت به فرزندآوری اقدام کنند زیرا میان وضعیت اقتصادی و فرزندآوری تناقض وجود دارد.

وی به مشکلات مربوط به بیمه‌ها اشاره کرد و افزود: برخی بیمه‌ها مشکلاتی برای مردم ایجاد می‌کنند و بیشتر کار تجاری انجام می دهند که باید به این موضوع رسیدگی شود

کد خبر 2889525

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha