به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از آب و فاضلاب شهری هرمزگان، حسین خادمی در جمع كشاورزان مينابی گفت: در صورت صدور مجوز زیست محیطی پروژه آبشيرين كن بندرعباس در هفته دولت سال ۹۵ ، شاهد بهره برداریی از فاز اول اين پروژه به ميزان ۲۵-۲۰ هزار متر مكعب در شبانه روز خواهیم بود.
مدیرعامل آبفای هرمزگان بااشاره به مشکلات پیش روی اجرای پروژه آب شیرین کن بندرعباس، گفت: احداث این آبشیرین به عنوان تنها راهکار گذر از بحران کم آبی ، از سال ۸۹ آغاز شده است.
حسین خادمی افزود: علیرغم شروع این پروژه در شرق بندرعباس و ایجاد راه، خط برق، تجهیز کارگاهها و احداث آبگیری به طول ۵۰ کیلومتر ، اجرای این آبشیرین کن متوقف و به غرب بندرعباس منتقل شد.
وی تصریح کرد: ضرورت احداث اسکله چندمنظوره هرمز در کنار پروژه آبشیرین کن و احتمال ایجاد مشکلات زیست محیطی ناشی از احداث هر دو پروژه در یک محل و همچین اعتراض صیادان صید مشتا از جمله دلایل طولانی شدن روند اجرا ، توقف پروژه شیرین سازی و در نهایت انتقال آن به غرب بندرعباس است. اجرای مجدد این پروژه از سال ۹۳ در غرب بندرعباس آغاز شده که کار مطالعاتی آن در خرداد ماه سال گذشته به اتمام رسیده و مطالعات زیست محیطی آن نیز امسال انجام شده اما مجوز قطعی زیست محیطی برای اجرای این پروژه صادر نشده است.
وی با بیان اینکه تحریم های سال های اخیر نیز از دیگر چالش های اجرای این پروژه بوده است، تصریح کرد: پیش بینی می شود، در صورت صدور مجوز زیست محیطی این پروژه، درهفته دولت سال ۹۵ ، شاهد بهره برداریِ از فاز اول اين پروژه به میزان ۲۵-۲۰ هزار مترمکعب در شبانه روز خواهیم بود تا بتوانیم بخشی از بحران کم آبی کشاورزان شهرستان میناب و مردم بندرعباس را مرتفع کنیم.
نظر شما