۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۶:۱۲

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع):

برای ترویج فرهنگ رضوی باید کار سازمانی با کیفیت انجام شود

برای ترویج فرهنگ رضوی باید کار سازمانی با کیفیت انجام شود

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) گفت: بخش بانوان جشنواره امام رضا (ع) زمانی کار خود را آغاز کرد که بانوان زیادی از اقصی نقاط جهان خواستار ترویج فرهنگ رضوی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد جعفری در همایش تجلیل از بانوان مروج فرهنگ رضوی که در حسینیه الزهرای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، با بیان این که ماه ذی القعده ماه پرخیر و برکتی است، اظهار کرد:‌ ما باید بدانیم که در قبال این نعمت بزرگ که خداوند به ما داده است مسئولیم و آن نعمت حضور امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در ایران است. این‌ها نعمت‌هایی هستند که ما هر چقدر هم بخواهیم شکر کنیم باز هم نمی‌توانیم.

وی گفت: در این راستا تکالیفی بر شانه‌های ماست که از جمله‌ی آنها این است که باید تلاش کنیم که زیبایی سخن امام (ع) و فرهنگ آنها را بشناسیم و درصدد ترویج این فرهنگ برآییم.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) افزود: ما برای ترویج فرهنگ رضوی دو فرصت طلایی داریم. یکی همین دهه کرامت است که با فضای شادی و نشاطی که در داخل و خارج داریم می‌توانیم فرهنگ رضوی را ترویج بدهیم و یکی دیگر از اقدامات ما تاسیس جشنواره امام رضا (ع) بود که در این دهه برگزار می‌شود.

جعفری افزود: ما در این جشنواره با بهره‌گیری از قالب‌های هنری و فرهنگی می‌توانیم آموزه‌های فرهنگ رضوی را در داخل و خارج جاری و ساری کنیم. همایش تجلیل از بانوان مروج فرهنگ رضوی نیز یکی از شاخصه‌های ۱۸۴ گانه جشنواره است. دلیل این که این همایش با تاخیر آغاز شد به همان دلیلی است که در چند سال اول جشنواره ما بخش بین‌الملل را نداشتیم.

وی ادامه داد: ما معتقدیم یک میوه وقتی کاملا رسیده می‌شود آن را باید از درخت جدا کرد، اگر میوه نارس را از درخت جدا کنیم میوه با شاخه جدا می‌شود. ما بخش بین‌الملل را زمانی تاسیس کردیم که این درخواست جهانی در عرصه‌ی بین‌المللی به وجود آمد و کشورهای مختلف خودشان متولی برگزاری این جشنواره شدند.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) گفت: در سال ۸۷، ۸ کشور متولی شدند آن هم زیر نظر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در ظرف مدت کوتاهی به صورت معجزه آسا این بخش فراگیر شد و امروز ۷۹ کشور میزبان این جشنواره هستند و محصولات تولیدی در زمینه فرهنگ رضوی به ۷۱۸ نقطه از جهان ارسال شده است.

جعفری یادآور شد: بخش بانوان هم با همین رویکرد کار خود را آغاز کرد. اکنون در ایران و خیلی از کشورهای جهان زنان خواستار فعالیت در عرصه‌ی فرهنگ رضوی هستند. امروز در این جشنواره سه گروه هستند. گروه اول خادمان نمونه فرهنگ رضوی هستند که در ادوار گذشته جشنواره‌ی گذشته حضور داشتند و به عنوان نفرات برتر معرفی شدند. مهمانان بعدی خادمان نمونه فرهنگ رضوی هستند که در دوره‌ سیزدهم جشنواره حضور دارند و امسال از ۸ نفر از بانوان مروج فرهنگ رضوی در این همایش تجلیل می‌کنیم.

وی گفت: نشست مقدماتی را در قم، مشهد و شیراز داشته‌ایم و برای برگزاری این جشنواره علما و بزرگان زیادی به ما کمک کردند ما معتقدیم برای ترویج فرهنگ رضوی باید کار سازمانی و با استحکام و با کیفیت انجام شود تا دیگران هم از آن بهره ببرند.

بنابراین گزارش در این همایش از ۸ بانوی خارجی و ۹ بانوی داخلی مروج فرهنگ رضوی توسط معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و فاطمه رهبر رئیس فراکسیون زنان مجلس، سیدجواد جعفری، ابوذر ابراهیمی ترکمان، حجازی مدیر کل زنان سازمان فرهنگ و هاشمی معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تقدیر شد

کد خبر 2893406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha