۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۸:۴۹

غلامرضا انصاری، تاکید کرد

استفاده از بسیج همگانی و دیپلماسی قوی برای مقابله با مواد مخدر

استفاده از بسیج همگانی و دیپلماسی قوی برای مقابله با مواد مخدر

عضو شورای شهر تهران گفت: ما در رابطه با موضوع مبارزه با مواد مخدر باید در حوزه‌های تولید، توزیع و ترانزیت مواد مخدر مقابله کنیم و از ظرفیت بسیج همگانی در این خصوص استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا انصاری با اشاره به اینکه در حوزه تولید با کشور افغانستان رایزنی‌هایی صورت گرفته است، گفت: در بحث ترانزیت، ما می توانیم با دیپلماسی قوی مسیر ترانزیت مواد مخدر را که متاسفانه از کشور ما عبور می کند تغییر دهیم.

انصاری در ادامه به حوزه پیشگیری از مواد مخدر اشاره کرد و افزود: نکته حائز اهمیت این است که در این حوزه از ظرفیت بسیج همگانی کمتر استفاده شده است، از جمله رسانه ها، صدا و سیما، بسیج، سپاه و ارتش و نهادهای دولتی که اینها می‌توانند در این امر کمک بسیار زیادی کنند.

انصاری با اشاره به اینکه مقابله با این پدیده نیاز به یک کار مطالعاتی و جامعه شناسی جدی دارد، گفت: با ظرفیت مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می‌توان با مطالعه شرایط مناطق مختلف کشور، بحث پیشگیری را به صورت گسترده انجام داد.

وی در ادامه به معتادین نجات یافته اشاره کرد و گفت: در این خصوص نیز باید شرایط خود اشتغالی و خودکفایی اقتصادی افراد نجات یافته فراهم شود تا فرد نجات یافته دوباره به چرخه اعتیاد باز نگردد.

انصاری در پایان گفت: متاسفانه مدیریت جامع در بخش آسیب‌های اجتمای در کشور وجود ندارد و هماهنگی در دستگاههای مسئول از جمله بهزیستی، وزارت کشور، ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت رفاه، وزارت بهداشت از ضروریات اجتناب ناپذیر در امر پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر است.

حجت الاسلام ناصحی :با مراکز غیرمجاز ترک اعتیاد برخورد شود

حجت الاسلام ناصحی رئیس کمیسیون فرهنگی شورا نیز با اشاره به گزارش قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر، گفت: با توجه به اینکه این ستاد مسئولیت اصلی پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر را دارد، اما در این گزارش بیشتر به آمارهای کلی اشاره شد و در رابطه با درمان و نجات معتادین مطالب کمتری مطرح شد.

وی در ادامه با طرح چند سوال در خصوص حوزه فعالیت این ستاد، گفت: در خصوص انسجام و سیاستگزاری بین ۲۲ نهاد و سازمانی که به نوعی در امر مبارزه با مواد مخدر دخیل هستند چه برنامه‌ای دارید؟

ناصحی در ادامه با تأکید بر برخورد با مراکز غیرمجاز ترک اعتیاد افزود: طبق گزارشات، ۸۰ درصد از درمان‌ها در بخش خصوصی صورت می پذیرد، حال سؤال این است که ستاد چه تمهیداتی برای مقابله با این آشفته بازار درمان و ترک اعتیاد کرده است که گاه درمان‌های متفاوت، متنوع و غیرمجاز در آنها دیده می‎‌شو.

 چمران: کمپ‌های بازپروری باید قابل کنترل شوند

رییس شورای اسلامی شهر تهران در جریان گزارش قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر، گفت: یکی از اهداف استعمار و استکبار این است که با توسل به مواد مخدر بتوانند جامعه ما را از کار باز بدارند و از این طریق به جامعه آسیب برسانند.

وی ادامه داد: یکی از بزرگترین خطرات این است که شیوع مواد مخدر صنعتی و شیمیایی شدت پیدا کند که باید فکری جدی و تلاشی همگانی برای مقابله با این امر به کار گرفته شود.

چمران همچنین با اشاره به محیط‌های بازپروری معتادان افزود: بهتر است این محیط ها و کمپ ها کوچکتر و محدودتر باشند تا قابل کنترل باشند و از این طریق بتوان در بازپروری معتادین بهتر عمل کرد.

جدیدی: مقابله با اعتیاد باید به اولویت اول جامعه تبدیل شود

عباس جدیدی نیز با اشاره به وضعیت اعتیاد در کشور گفت: موضوع اعتیاد باید به اولویت اول جامعه تبدیل شود و دولت باید در برنامه های خود این موضوع را در درجه اول اهمیت قرار دهد.

وی افزود:بسیاری از افراد بر این اعتقادند که اعتیاد موضوعی پیچیده در کشور است و به این راحتی نمی توان در مورد آن اقدام کرد ،اما آیا وضعیت ما بغرنج تر از کشور چین و ترکیه است ؟ این کشور ها به مراتب وضعیت وخیم تری داشتند اما توانستند موضوع اعتیاد را مهار کنند .

به گفته جدیدی نداشتن یک الگو و مدل مناسب در مقابله با مواد مخدر و کنار کشیدن دولت عمده ترین مشکل ما در مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد است.

وی افزود:باید اعتیاد را اولویت قرار داد و همه ارکان نظام با یک اهتمام همه جانبه به فکر حل این معضل باشند.

کد خبر 2893512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha