به گزارش خبرنگار مهر، محمد حقانی در یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه رسمی شورای شهر تهران اظهار داشت: هر سازمان یا نهادی که تشکیل میشود مأموریتهایی دارد و قطعاً برای انجام این مأموریتها به نیروی انسانی نیاز است.
وی افزود: محور همه توسعهها به ویژه توسعه پایدار نیروی انسانی است بنابراین باید با این نیروها طبق مقررات و ضوابطی که حاکم بر دستگاهها است رفتار شود. در حال حاضر ۳۷۴ خانه سلامت داریم که با هدف ارتقای سلامت مردم در شهر تهران تأسیس شده و هم اکنون بیش از ۴۰۰ نفر که اکثر قریب به اتفاق آنها خانم هستند، در آن فعالیت میکنند.
رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: اکثر این خانمها تحصیلاتی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دارند اما حتی یک تکه کاغذ هم دستشان نیست و حقوق و مزایایشان را از پیمانکاران خدمات شهری دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه این وضعیت در شأن زنان تحصیل کرده ما نیست گفت: نیروهای خانه سلامت در این حوزه زحمات بسیاری میکشند اما از حداقل رفاه اجتماعی برخوردار نیستند. حتی مرخصی زایمان هم به آنها تعلق نمیگیرد. انتظار ما از شهرداری این است از آنجایی که اداره کل بانوان شهرداری که قطعاً با دغدغه حمایت از بانوان تشکیل شده برای این مسئله چاره اندیشی کند.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه اظهارات حقانی گفت: شهرداری برای این مسئله اقداماتی انجام داده تا مسئله حل شود اما به دلیل اینکه قرار نیست این افراد به کارمندان شهرداری اضافه شوند، راه حلهایی برای رفع این مسئله پیش بینی شده است.
وی افزود: اما اینکه هر شب ۴۰۰ نفر برای اعضای شورا پیامک ارسال کنند اقدام درستی نیست و انسان را مشکوک میکند!
وی ادامه داد: باید توجه کنیم نمیتوانیم به تعداد کارمندان شهرداری اضافه کنیم و باید راهحل دیگری اتخاذ شود.
در ادامه ناصر امانی نماینده شورای شهرداری در شورای شهر گفت: شهرداری مکلف شده این مشکلات را برطرف کند.
وی تأکید کرد: کسانی که در سرای محله فعالیت میکنند از طریق قراردادی که با تأمین اجتماعی داشتیم بیمه میشوند ضمن اینکه بیمه آنها قطع نشده و بررسیها در دست انجام است.
نظر شما