به گزارش خبرگزاری مهر، پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: در چهار ماهه ابتدايي امسال سه هزار و ۸۵ متقاضي دريافت مجوز سقط درماني به مراكز پزشكي قانوني مراجعه كردند كه از اين تعداد دو هزار و ۲۹۶ مورد به صدور مجوز، ۵۷۷ مورد به عدم صدور مجوز و ۲۱۲ مورد نيز به عدم پيگيري از سوي مراجعه كننده منجر شد.
۷۴.۴ درصد مراجعين مجوز گرفتند
بر اساس آمارهاي موجود در اين مدت ۷۴.۴ درصد از مراجعين مجوز سقط درماني را دريافت كردهاند و به بيان ديگر شرايط لازم را براي سقط جنين درماني داشتهاند.
در چهارماهه نخست امسال براي دو هزار و ۲۹۶ نفر از مراجعين مجوز سقط جنين درماني صادر شدهاست، اين آمار در مقايسه با مدت مشابه سال قبل كه تعداد مجوزهاي صادر شده يكهزار و ۹۴۰ مورد بود، ۱۸.۴ درصد افزايش داشته است.
همچنين در اين مدت همچنين استانهاي تهران با ۶۴۹، خراسان رضوي با ۲۶۲ و فارس با ۲۲۱ بيشترين و استانهاي سمنان با چهار، چهارمحال و بختياري با ۲۰ و كهگيلويه و بويراحمد وبوشهر هر كدام با ۲۹ مورد كمترين آمار متقاضيان (مراجعين) دريافت مجوز سقط درماني را داشتهاند.
تأكيد بر مراجعه به موقع متقاضيان سقط درماني به پزشكي قانوني
يكي از مهم ترين شروط صدور مجوز سقط درماني در پزشكي قانوني سن بارداري است كه بر اساس قانون بايد قبل از چهار ماهگي (ولوج روح در جنين) و يا پيش از ۱۹ هفتگي بر اساس سونوگرافي هاي معتبر دوره اي باشد.
در صورتي كه مادر مهم ترين شرط كه همان سن بارداري كمتر از ۱۹ هفته است را داشته باشد، موارد ديگر يعني وجود ناهنجاري در جنين كه موجب حرج مادر شود و يا بيماري مادر كه ادامه بارداري را براي او با خطر جاني توأم مي سازد، مورد بررسي قرار مي گيرد. همچنين بايد توجه داشت كه همه ناهنجاري هاي جنيني موجب صدور مجوز سقط درماني نمي شود و تنها ناهنجاري هايي كه موجب حرج مادر باشد و اين موضوع به تأييد سه پزشك متخصص و معتمد برسد، يكي از شروط صدور مجوز سقط درماني خواهد بود.
نظر شما