۳ شهریور ۱۳۹۴، ۲۰:۱۹

معاون آمادگی و مقابله سازمان مديريت بحران كشور:

۳۳ نوع حادثه در ایران تجربه می شود/لزوم ارائه آموزش مدیریت بحران

۳۳ نوع حادثه در ایران تجربه می شود/لزوم ارائه آموزش مدیریت بحران

بندرعباس - معاون آمادگی و مقابله سازمان مديريت بحران كشور گفت: کشور ما حادثه خیز است و از ۴۵ نوع حادثه در دنیا، ۳۳ حادثه در کشور ما تجربه می شود و نحوه برخورد با حادثه در عبور موفق از آن مهم است.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی اکبرپور عصر سه شنبه در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان هرمزگان با اشاره به برگزاری دو كارگاه آموزشي مدیریت بحران در استان های آذربايجان شرقي و همدان، اظهار داشت: با توجه به موفق بودن این کارگاه ها تصميم گرفتیم برای كليه استان ها در قالب پنج كارگاه آموزشي و تمرين ستادي آموزش هاي لازم به مديران ارشد عضو شورای هماهنگی مديريت بحران استان ها ارائه شود.

وی ادامه داد: سومین كارگاه آموزشي مدیریت بحران در استان فارس و شهر شيراز با حضور استانهای هرمزگان، فارس، بوشهر، كهگیلويه و بوير احمد، اصفهان و خوزستان با رويكرد و محوريت زلزله و با حضور اساتيد مجرب به مدت چهار روز و از تاريخ ۱۶ شهريور ماه سال جاری برگزار مي شود.

معاون آمادگی و مقابله سازمان مديريت بحران كشور افزود: براي مديران شركت كننده در این دوره گواهينامه صادر مي شود تا به عنوان مدرس در كارگاه هايي كه در استان ها برگزار مي شود، تدريس کنند و آموزش های فراگرفته را به ساير مديران انتقال دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید با جديت و تلاش بتوانیم آمادگي مقابله با بحران را به معني واقعي در كشور تحقق بخشیم، عنوان کرد: کشور ما حادثه خیز است و از ۴۵ نوع حادثه در دنیا، ۳۳ حادثه در کشور ما تجربه می شود و نحوه برخورد با حادثه در عبور موفق از آن مهم است.

اکبرپور خاطرنشان کرد: در زمان حادثه تمامی ۲۵ عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان باید به صورت بازوی همسو عمل کنند.

کاهش مشکلات در مواقع بحرانی و حوادث با اجرای برنامه های آموزشی

استاندار هرمزگان نیز در این نشست گفت: اجرای برنامه های آموزشی می تواند به کمتر شدن مشکلات در مواقع بحرانی و حوادث کمک کند.

جاسم جادری با بیان اینکه هرمزگان از جمله استان هایی است که با بحران ها و حوادث مختلف مواجه است، عنوان کرد: مدیران این استان نیز به نوعی مدیران بحران هستند و باید همواره آمادگی مقابله با بحران را داشته باشند.

وی ادامه داد: بارندگی های شدید و سیل، آتش سوزی و زلزله از جمله حوادث بحران زا در هرمزگان است و باید متناسب با وضعیت این استان امکانات مناسب هم برای مقابله با بحران پیش بینی و تخصیص یابد.

استاندار هرمزگان افزود: پراکندگی و وسعت استان هرمزگان و وجود ۱۴ جزیره در این استان امداد رسانی در مواقع بحرانی را حساس تر می کند و باید امکانات کافی برای مقابله با بحران از جمله بالگرد امداد و نجات در هرمزگان وجود داشته باشد.

جادری گفت: خشکسالی و بارش بسیار کم باران نیز بحران کمبود آب را در هرمزگان ایجاد کرده است و هم اکنون در حال مقابله با این بحران هستیم.

وی برگزاری کارگاه های آموزشی مدیریت بحران برای اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان ها را بسیار خوب و تاثیرگذار دانست و بیان داشت: مقوله آموزش مدیریت بحران کار مهمی است که باید در استان هرمزگان هم صورت گیرد.

کد خبر 2895709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha