به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر علي محمد شاعري به همراه جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد و معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۸ از برخي اقدامات و فعالیتهای محیط زیستی منطقه بازدید کرد.
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ضمن بازید از اقدامات اصلاحی انجام شده در کارگاه بازیافت و محل اسکان کارگری، در خصوص بهبود وضعیت بهداشتی و زیست محیطی آن گفت: اقدامات اصلاحی و ساماندهی صورت گرفته از مصوبات نظارت دوره ایی قبل بوده كه خوشبختانه امروز شاهد به نتيجه رسيدن آن هستيم.
شاعری در ادامه افزود: میزان مصرف برق منطقه در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ کاهش داشته است که این به دلیل اقدامات موثر از قبل تجهیز موتورخانه به سیستم هوشمند گرمایشی و سرمایشی، نصب و راه اندازی دو سامانه کنترل رادیویی، انجام پروژه اصلاح الگوی مصرف در ۸ ساختمان تحت پوشش منطقه، نصب تجهیزات انرژی های تجدید پذیر در منطقه بوده است.
وی در ادامه با طرح پیشنهاداتی در خصوص کاهش مصرف آب شرب منطقه گفت: استفاده از وسایل کاهنده مصرف از جمله شیرهای الکترونیکی و پدالی و سر شیرهای کاهنده مصرف و تصفیه فاضلاب و استفاده مجدد از آن در مصارف غیر شرب و ... مي تواند در كاهش مصرف آب موثر باشد.
شاعری با اشاره به اینکه هم اکنون ۸ درصد از فضای سبز منطقه از سیستم آبیاری قطره ایی استفاده می شود، افزود: با توجه به کمبود آب ضرورت صرفه جویی و استفاده از سامانه های نوین آبیاری مثل آبیاری قطره ایی در منطقه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و براحتی می توان استفاده از آبیاری قطره ایی را تا ۵۰ درصد افزایش داد.
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار در مجموع وضعیت عملکرد محیط زیستی منطقه را مناسب ارزیابی کرد و اظهار داشت: توسعه انرژی های نو، نگهداری بهینه سیستم های خورشیدی، لایروبی و رسوب برداری مستمر کانالها و مسیل ها و تونل های آب های سطحی موجود در سطح منطقه جهت کاهش بار آلودگی و کاهش تولید و انتشار بوی فاضلاب از کانالها و مسیلها و توسعه آبیاری قطره ایی نيز بايد به طور جدي در دستور کار مسوولان منطقه قرار گيرد.
نظر شما