نسیم احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هم اکنون در جزیره قشم ۱۲۶ بیمار مبتلا تالاسمی تحت پوشش انجمن وجود دارد که ۸۵ نفر آنها در روستاها زندگی می کنند.
وی با تاکید بر عدم استطاعت مالی برخی از آنها در تامین هزینه های درمان و ایاب و ذهاب، اضافه کرد: به طور متوسط هر روز ۱۰ تن از این بیماران برای خونگیری به بیمارستان پیامبر اعظم قشم مراجعه می کنند و متاسفانه در پاره ای از اوقات بیماران به دلیل ناتوانی در تامین هزینه رفت و آمد از خونگیری در موعد مقرر منصرف می شوند.
احمدی گفت: علاوه بر نبود وسیله ایاب و ذهاب و هزینه های درمان، وجود مشکلات در تهیه دستگاه پمپ تزریق «دسفرال» نیز گریبانگیر این بیماران است.
وی ادامه داد: مبلغ هر دستگاه پمپ تزریق دسفرال یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است و برای جلوگیری از رسوب آهن اضافی در بافت های حیاتی بدن کاربرد دارد.
مدیرعامل انجمن تالاسمی قشم اظهار داشت: ۵۶ زن و ۶۸ مرد در جزیره به تالاسمی مبتلا هستند که ۷۶ نفر آنها بالای ۱۵ سال و بقیه زیر ۱۵ سال سن دارند.
وی عنوان کرد: کوچکترین بیمار از روستای طبل با ۵ ماه سن و بزرگترین آنها از باسعید و با ۵۰ سال بوده و بیشترین میزان پراکندگی بیماری در روستاهای باسعید و و توریان است.
نظر شما