به گزارش خبرگزاری مهر، حسین گروسی با اشاره به سریال ناکامیهای ورزش جودو و گسترش دامنه اختلافات در فدراسیون این رشته بیان داشت: وزارت ورزش و جوانان باید توجه ویژهای به این فدراسیون داشته باشد و هرچه سریعتر با انتخاب یک سرپرست لایق به حل مشکلات جودو ورود کند.
نماینده مردم شهریار، شهرقدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فراز و نشیبهای فدراسیون جودو زیاد بوده و باعث شکنندگی این رشته شده است٬ گفت:وزارت ورزش باید درخصوص این رشته دقت نظر بیشتری داشته باشد٬ فدراسیون جودو فرصت خوبی برای درخشش کشور در هنرهای رزمی و قابلیت بالایی دارد اما آنگونه که باید و شاید به آن توجه نشده است.
خلاء 90 ورزشی در رشتههای رزمی
این نماینده اضافه کرد: برای فوتبال برنامهای مثل نود وجود دارد که باشگاهها و فدراسیون را آسیب شناسی میکند اما در هنرهای رزمی این خلاء وجود دارد٬ فدراسیونهای مدالآوری مثل جودو محل آزمون و خطا نیستند و برای کشور اهمیت زیادی دارند بنابراین باید این وضعیت کارشناسی شود.
گروسی خاطرنشان کرد: هنرهای رزمی اثر زیادی در موفقیت ایران در میادین بینالمللی داشتهاند؛ مثلا اگر خاستگاه تکواندو کره جنوبی است ولی ایران همیشه حرفی برای گفتن داشته جودو هم جزو این دسته بوده و از پتانسیل بالایی برخوردار است.
اختلافات فدراسیون جودو مانع رشد این رشته شده است
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درخصوص استعفای رئیس فدراسیون جودو بیان داشت: باید هرچه سریعتر این فدراسیون تعیین تکلیف و سرپرستی لایق برای آن انتخاب و بلافاصله بعد از آن انتخابات برگزار شود.
گروسی با بیان اینکه باید دلایل اختلافات فدراسیون ارزیابی شود٬ گفت: جودو نیاز به توجه بیشتری دارد و باید این رشته با کارشناسان آسیب شناسی شود تا متوجه شد که فرازونشیبها از کجا بوده است.
رئیس کمیته هنرهای رزمی و مدالآور فراکسیون ورزش مجلس در مورد اختلافات بین رئیس و نائب رئیس فدراسیون اظهار کرد: اختلافات آفت بوده و قطعا مانع رشد مجموعه شده است اگر همدلی و هماهنگی باشد رشد متعادلی هم در مجموعه فدراسیون اتفاق خواهد افتاد.
مسائل مدیریتی مهمتر از بحث بودجهای
نماینده مردم شهریار، شهرقدس و ملارد در مجلس با بیان اینکه چرا باید یک نماینده در مسابقات جهانی داشته باشیم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت تصریح کرد: این موضوع خیلی عجیب است٬ جودو از هر بعدی اهمیت زیادی دارد؛ این رشته هم باعث تشویق جوانان به ورزش میشود و آسیبهای اجتماعی را کاهش میدهد و هم بعد مدالآوری آن در میادین بینالمللی مطرح است.
گروسی در پاسخ به اینکه کمبود بودجه چقدر در ناکامی جودو مؤثر بوده است٬ بیان داشت: مهم تر از بحث بودجهای که به فدراسیونهای رزمی اختصاص مییابد مسائل مدیریتی است٬این همه اختلاف در جودو فرصت جذب اسپانسر را باقی نمیگذارد بنابراین باید ریشهیابی شود٬ قطعا وجود اختلاف در این فدراسیون عاملی خواهد شد تا از رایزنی برای جذب اسپانسر غافل بود؛ لذا اعتقاد دارم آسیبشناسی در بحث مدیریتی باید بیشتر باشد.
عضو هیأت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مدیریت قوی میتواند برای جذب اعتبارات و بودجههای غیردولتی و اسپانسرهایی که مایل هستند از ورزشکاران این رشته حمایت کنند بستر ایجاد کند٬ فدراسیونهایی مثل جودو به جز اینکه میتوانند مدالآور باشند یک ورزش همگانی هم هستند که میتوانند به جوانان اعتماد به نفس بدهند و در مقابل بزهکاریهای اجتماعی که خانوادهها نگران آن هستند به جوانان خودباوری میدهند اما از ظرفیتها به درستی استفاده نشده بنابراین این عوامل را باید به طور کارشناسی بررسی کرد.
نظر شما