به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید نگارش نژاد ظهر چهارشنبه در هشتمین دوره همایش اندیشه های آسمانی با اشاره به اینکه دشمن قاچاق کالا و ارز را روشی برای مقابله با انقلاب اسلامی انتخاب کرده است، اظهار کرد: سودآوری یکی از دلایل قاچاق کالا و ارز است چرا که اختلاف قیمت در داخل و خارج کشور قاچاقچی را تحریک می کند تا این عمل ناپسند را انجام دهد.
مدیرکل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز و کالا با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاقچی سازمان یافته را مدنظر قرار می دهند که در این میان صحبت از سودهای میلیاردی است، گفت: برای مثال در قاچاق سوخت که کیلومترها لوله کشی برای جا به جایی سوخت صورت می گیرد این اقدام کاری سازمان یافته و برنامه ریزی شده است و تشکیلاتی در پی آن وجود دارد.
نگارش نژاد با بیان اینکه در قاچاق خروجی، سرمایه های ملی کشور به راحتی از کشور خارج می شود، گفت: قاچاق ورودی به کشور مصیبت بیشتری را برای جامعه به همراه دارد چرا که یکی از پیامدهای آن بیکاری جوانان و در پی آن معضلات عدیده فرهنگی و اجتماعی بروز و ظهور می کند.
وی با اشاره به از بین رفتن ۵۵۰ هزار فرصت شغلی در صنعت نساجی طی سال های گذشته در داخل کشور، افزود: طبق اعلام سازمان جهانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به ازای هر یک میلیارد کالا قاچاق صد هزار فرصت شغلی در جوامع از بین می رود.
مدیرکل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز و کالا قاچاق لوازم آرایشی را از دیگر موارد گسترده قاچاق در کشور دانست و بیان کرد: متاسفانه ایران درمنطقه پس از عربستان رتبه دوم قاچاق ورودی لوازم آرایش را دارد که ۹۰ درصد این لوازم غیراستاندارد هستند.
وی با بیان اینکه در بحث قاچاق کالا و ارز در بسیاری از موارد بحث های اقتصادی مطرح نیست و دشمن به دنبال نیل به اهداف فرهنگی خود است، افزود: قاچاق مشروبات الکلی به داخل کشور از مواردی است که مشکلات و معضلات فرهنگی بسیاری را برای کشور به وجود می آورد.
نگارش نژاد ادامه داد: وقتی مرزها و حریم های فرهنگی شکسته شود در واقع قبح اعمال ناپسند شکسته شده و مسایلی که تا پیش از این برای مردم ارزش و اهمیت داشته است پس از آن ارزشمندی خود را از دست می دهد و به ضد ارزش تبدیل می شود.
وی با اشاره به اینکه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به دنبال آنست تا مدرسینی را برای آموزش مسایل این حوزه در سطح جامعه تربیت کند، گفت: در این مسیر جامعه هدف ما سه گروه مساجد به عنوان گسترده ترین شبکه های دغدغه مند در جامعه، آموزش و پرورش به عنوان پرداختن به بحث های تربیتی از سنین کودکی و نوجوانی و نهایتا گروه بانوان هستند.
نظر شما