مسعود امیری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: رویداد اینوتک طرحی نو و سازنده برای هدایت ایدههای نوآورانه و برقراری ارتباط موثر میان کارآفرینان و سرمایهداران است همچنانکه در گذشته بورس ایده در کشور راهاندازی شد و لایحه مالکیت فکری و معنوی جهت تصویب به مجلس رفت.
مسئول برنامهریزی رویداد ملی اینوتک سلامت با بیان اینکه ایران در چندین کنوانسیون ثبت اختراعات در جهان عضویت دارد، افزود: بر اساس قانون افشای ایده در هر قالبی امکان ثبت آن در اداره اختراعات را منتفی میکند و ما در این راستا با راهاندازی دبیرخانه رویداد اینوتک فرصت بیان ایدهها در چارچوبی بسیار قانونی و محرمانه را در اختیار کارآفرینان قرار دادیم.
وی راه اندازی سامانه «صدف سلامت» را گامی نو و مهم در جهت ثبت ایدههای کارآفرینان و مخترعان دانست و گفت: ایده و ابتکار طراحی و ایجاد این سایت را مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام داده و با رونمایی از آن در روزهای آینده ظرفیتی قانونی و حمایتی برای ثبت ایدهها فراهم میشود.
امیری در ادامه تصریح کرد: با راهاندازی سامانه صدف سلامت فرصتی ارزشمند برای برقراری ارتباط با صنعت و تجاریسازی ایدهها است چراکه ما قصد داریم که با ورود صاحبان صنایع برای طرح ایده در این سایت نیاز آنان و نیروی انسانی مورد مورد نیاز آنان را تامین نمایم.
وی ارتباط مستقیم میان صنعت و دانشگاه را بستر فعالیت رویداد ملی اینوتک سلامت عنوان کرد و گفت: این رویداد در فرآیندی بومی به گونهای برنامهریزی شده که با نظام آموزشی فعلی کشور انطباق دارد و مهمترین هدف ما آموزش و انجام کار گروهی و کارگاهی توسط ایدهپردازان است.
امیری حرکت به سمت نظم آموزشی کاربردی را مهمترین هدف رویداد اینوتک سلامت برشمرد و افزود: این رویداد تا ۳ روز آینده ادامه مییابد و در پایان ایدههای برتر مورد حمایت قرار میگیرند.
نظر شما