به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی رحمانی موحد عصر پنجشنبه در دومین نشست هماندیشی منطقهای توسعه گردشگری که با حضور فعالان این حوزه از استانهای زنجان، گیلان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل برگزار شد تاکید کرد: باید ظرفیتهای بومی، محلهای و منطقهای را شناسایی کرده و صرفاً به پایتخت اکتفا نکنیم.
وی بابیان اینکه باید ظرفیتهای منطقهای را در توسعه گردشگری شناسایی کنیم اظهار کرد: با جمعبندی بستههای گردشگری مناطق میتوان به رونق گردشگری اقصی نقاط ایران دستیابیم.
رحمانی موحد تصریح کرد: طرحهای منطقهای باید در دو سطح تنظیم شود به گونهای که در یک بخش مبدأ و مقصد یک شهر باشد یعنی سفر داخل استان و یک سطح از تهران به سایر مناطق باشد.
وی سودآوری، اشتغالزایی، پویایی و نشاط و تعاملات فرهنگی را از دستاوردهای رونق گردشگری برشمرد و خاطرنشان کرد: ما در بستر هدایت فعالیتهای گردشگری حرکت میکنم و هرگاه به جمع بندی برنامهها رسیدیم وارد مرحله حمایت میشویم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تاکید کرد: قراردادن جاذبه، نوآوری و توجه به مناطق شهری و غیر شهری در مسیر گردشگری باید در برنامه ریزی سفر مد نظر قرار گیرد.
رحمانی موحد با اشاره به جذابیت تنوع غذایی در گردشگری گفت: گردشگری غذا نیز با شناسایی و تبلیغ غذاها و خوراکیهای مناطق مختلف مور توجه باشد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: ما فعالان گردشگری را شریک خود می دانیم چرا که آنها حلقه واسط ما و مردم هستند.
رحمانی موحد با تاکید بر تشویق مردم به سمت سفرهای دسته جمعی و تورهای گردشگری ادامه داد: باید مزایای این نوع سفر اعم از کاهش هزینهها، تحکیم بنیان خانواده، افزایش تعاملات فرهنگی و افزایش امنیت را برای مردم تبیین کرد.
وی برخورد جدی با تورهای غیر مجاز در شکل حتی مجازی را مورد تاکید قرار داد و افزود: بسیاری از مخاطرات سفرها ناشی از فعالیت تورهای غیر مجاز است.
برنامههای جذابی در حوزه جاده ابریشم پیش بینی شده است
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: برنامههای جذابی در حوزه گردشگری جاده ابریشم پیش بینی شده است و این مسیر برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است.
رحمانی موحد افزود: تلاش میکنیم سهم ایران را در گردشگری جهان به دست آوریم.
وی با اشاره به برگزاری دهمین جشنواره ملی آش ایرانی اظهار کرد: جشنوارهها نقطه قوتی برای توسعه گردشگری ایران است.
رحمانی موحد یادآور شد: سنتهای بومی و محلی ایران جاذبه مناسبی برای گردشگران است که اگر ا نگاه بلند مدت مورد توجه باشد میتواند در جذب گردشگر داخلی و خارجی مؤثر واقع شود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشورخاطر نشان کرد: جشنوارهها باید ویژگیهایی داشته باشند تا به سطح ملی و بینالمللی ارتقا یابند از جمله این ویژگیها استمرار، برخورداری از سایتها و برندهای مشخص، دارای نگاه فرا بخشی و تأثیر گذاری است.
وی به موفقیت جشنواره ملی آش ایرانی به میزبانی زنجان اشاره و خاطرنشان کرد: این جشنواره طی ادوار مختلف با ارتقا سطح خود، توانسته به دهمین مرحله راه یابد و میزبان جشنواره بینالمللی غذای کشورهای اکو- جاده ابریشم نیز باشد.
نظر شما