۱۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۶:۵۹

کارگردان تئاتر کودک و نوجوان:

اوج لذت در تئاتر کودک دیدن لبخند کودکانه است

اوج لذت در تئاتر کودک دیدن لبخند کودکانه است

همدان- کارگردان تئاتر «گل پری» با بیان اینکه اوج لذت در تئاتر کودک دیدن لبخند کودکان است، گفت: کاراکتر تئاتر کودک باید با داشتن تیپ و ویژگی های منحصر به فرد با مخاطب خود ارتباط برقرار کند .

محسن پورقاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در فعالیتهایش تمام سعی خود را برای ارتباط شخصیت ها با مخاطب به کار می گیرد، اظهار داشت: در نمایش «گل پری» نیز سعی شده تا شخصیت های داستان با تیپ و ویژگی های منحصر به فرد خود با مخاطب کودک ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به اینکه در نمایش «گل پری» عشق مادرانه را با رنگ قرمز و شخصیت منفی داستان را با رنگ مشکی به نمایش درآورده ایم، گفت: از تم کاغذهای رنگی به منظور نمایش صحنه استفاده شده چراکه کودکان به راحتی با رنگ ها و کاغذهای رنگی ارتباط می گیرند.

کارگردان نمایش «گل پری» با افزودن این نکته که نمایشنامه این داستان برگرفته از داستانی قدیمی و ایرانی است، عنوان کرد: انتخاب نام گلپری برای نمایشنامه ایده کارگردان بوده است.

پورقاسمی با تاکید براینکه اوج لذت برای افرادی که در تئاتر کودک کار می کنند دیدن لبخند کودکان است، افزود: خوشبختانه علاوه بر کودکان دیگر گروه های سنی با این نمایش ارتباط برقرار کرده اند.

وی به نمایش «گل پری» به عنوان نمایشی که توانسته بین دوره کودکی و بزرگسالی پل بزند اشاره کرد و با بیان خلاصه ای از این نمایش گفت: نمایش «گل پری» داستان مادری است که شش پسر دارد و درحالیکه علاقه بسیاری به داشتن فرزند دختر دارد و فرزند هفتم خود را باردار است و در این میان همسر اول مرد به مادر شش پسر حسادت می کند و پس از تولد «گل پری» به نوعی مانع آگاهی شش برادر از وجود خواهرشان می شود و در ادامه ماجراهایی برای «گل پری» بوجود می آید.

کارگردان تئاتر «گل پری» با اشاره به کار بعدی خود گفت: کار بعدی این گروه نمایشی در خصوص یک دختر بچه سرطانی است که با نگاهی جدید، شاد و امیدوار کننده موضوع را دنبال می کند.

پور قاسمی افزود: هدف از این نمایش نامه با به تصویر کشیدن دختر بچه ای سرطانی، ایجاد روحیه امید، شادی و نشاط در همه کودکان سرطانی است.

یکی از بازیگران و عروسک گردانان تئاتر «گل پری» نیز به خبرنگار مهر گفت: نمایش «گل پری» در دو بعد زنده و عروسکی اجرا می شود.

حامد ترابی با بیان اینکه در این نوع نمایش ارتباط دشوارتری برای بازیگر ایجاد می شود، ادامه داد: بازیگر گاهی باید با زبان عروسک و گاهی باید با بدن و بیان خود با مخاطب ارتباط برقرار کند.

وی با بیان اینکه در نمایش «گل پری» سعی شده تا نقش ها با تیپ ها و شخصیت های خاصی شکل گیرد، گفت: بازیگران باید در حین نمایش بلافاصله در صورت لزوم تغییر نقش دهند و در عین حال باورپذیری بیشتری را برای مخاطب کودک ایجاد کنند.

 

کد خبر 2903968

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha