۱۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۳:۰۸

مدیر اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد:

برگزاری کارگاه «اطلاع رسانی پزشکی» در همدان

برگزاری کارگاه «اطلاع رسانی پزشکی» در همدان

همدان- مدیر اطلاع‌رسانی و رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: کارگاه توانمندسازی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با عنوان«اطلاع رسانی پزشکی» برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر کرمی پیش از ظهر یکشنبه در نهمین گردهمایی دوره‌ای روسای کتابخانه‌های مرکزی و مراکز تأمین منابع الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی کشور با اشاره به اینکه کتابداران کتابخانه‌های علوم پزشکی همدان در حوزه گسترش مدیریت اطلاع‌رسانی فعالیت دارند، اظهار داشت: ۱۳ باب کتابخانه به پورتال اصلی کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی همدان متصل هستند.

وی بابیان اینکه پورتال کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی همدان به شکل واحد تحقیق و توسعه راه‌اندازی شده است، افزود: کتابخانه مرکزی همدان شامل ۱۹ هزار کتب فارسی، ۱۷ هزار کتب لاتین و سه هزار و ۳۸۷ پایان‌نامه و هزار و ۳۲۲ طرح تحقیقاتی است.

مدیر اطلاع‌رسانی و رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه راه‌اندازی مرکز اطلاع‌رسانی کتابخانه مرکزی و راه‌اندازی سایت اطلاع‌رسانی از اولویت‌های کتابخانه علوم پزشکی همدان بوده است، بیان داشت: در نیمه نخست سال جاری یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال کتاب برای کتابخانه مرکزی همدان خریداری شد که ۸۴۳ نسخه منابع فارسی و ۲۷۶ نسخه منابع لاتین است.

کرمی با اشاره به اینکه با خرید کتاب‌های جدید بازهم نتوانستیم نیاز دانشگاه را پاسخگو باشیم، افزود: افزایش کتب برای کتابخانه مرکزی علوم پزشکی همدان روند رو به رشدی در پیش‌گرفته اما بااین‌وجود نیاز دانشگاه پاسخ داده نشده است.

وی از اطلاع‌رسانی به‌صورت تابلو دیجیتال در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد و افزود: امکان دسترسی به اطلاعات در پردیس دانشگاه علوم پزشکی همدان برای همه به‌راحتی فراهم‌شده است.

مدیر اطلاع‌رسانی و رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه گفت: کارگاه توانمندسازی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه  علوم پزشکی همدان با موضوع مهارت جستجو در پایگاه‌های اطلاعاتی و مدیریت منابع علمی با عنوان اطلاع‌رسانی پزشکی در مهرماه سال جاری در همدان برگزار می‌شود.

کرمی بیان داشت: با کمک کتابخانه‌های اقماری موفق به تولید راهنما و بروشور آموزشی شده‌ایم و اداره توسعه و هماهنگی مجلات علمی که کارشناسان این حوزه آموزش‌دیده هستند دارای ۱۳ مجله بوده که شش مجله آن علمی و هشت مجله فارسی بوده و موفق به کسب رتبه علمی پژوهشی شدیم که برخی نیز نوپا هستند.

وی در ادامه سخنانش اظهار داشت: اداره علم‌سنجی در تدوین گزارش علم‌سنجی و ارائه در شورای پژوهشی دانشگاه، ایجاد و ساماندهی پروفایل و اشتراک شاخص‌های علم‌سنجی اعضای هیئت‌علمی فعالیت می‌کند.

مدیر اطلاع‌رسانی و رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان داشت: در تلاش هستیم تا فاصله بین کتابداران و پژوهشگران را کم و کتابخانه‌ها را در راستای تحقق نیاز پژوهشگران و دانشجویان هدایت کنیم.

کرمی اظهار داشت: برای نخستین بار از کارشناسان کتابداری به‌عنوان نیروهایی که دوره طرح خود را می‌گذرانند در کتابخانه مرکزی علوم پزشکی همدان استفاده کردیم.

کد خبر 2904815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha