به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای لرستان مهدی سجادی از فعال شدن ۱۸ گروه گشت و بازرسی منابع آبی این استان خبر داد.
وی بیان داشت: افزایش نسبی دما، تغییر رژیم بارش و کاهش نزولات جوی از عوامل اقلیمی وقوع و تداوم خشکسالی در لرستان است.
مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای لرستان عوامل تشدید کننده بحران خشکسالی در لرستان را توسعه کشت محصولات آبدوست، عدم رعایت الگوی کشت، برداشت های غیر مجاز از منابع آب سطحی و زیرزمینی و سنتی بودن شیوه های آبیاری عنوان کرد.
سجادی گفت: با توجه به کاهش ۵۶ درصدی سطح پوشش برفی امسال نسبت به سال گذشته شرکت آب منطقه ای اقدام به فعال کردن ۱۸ گروه گشت و بازرسی منابع آب کرده و جلسات متعددی با سازمان جهاد کشاورزی و دادگستری استان با هدف استفاده بهینه از منابع آب و اصلاح و تعیین الگوی کشت برگزار شده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط شرکت آب منطقه ای لرستان در خصوص مقابله با خشکسالی افزود: رها سازی مدیریت شده آب سد ایوشان خرم آباد، تشکیل کمیته بحران و پدافند غیر عامل شرکت، فعال سازی شوراهای حفاظت منابع آب شهرستانها، اخذ حکم سیار دادستانی برای برخورد با متخلفین و متعرضین به منابع آبی، شناسایی موتور تلمبه ها و چاه های غیر مجاز و پیگیری اقدامات قانونی و قضایی در اولویت کاری شرکت قرار گرفته است.
مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای لرستان با اشاره به نصب تعداد هزار و ۱۳۹ کنتور هوشمند توسط آب منطقه ای و شرکت توزیع برق برروی چاههای سطح استان گفت: بالاترین نصب کنتورهای هوشمند آب و برق در سطح شهرستانهای ازنا و الیگودرز انجام شده که با نصب این کنتورها روی چاههای کشاورزی می توان مدیریت مناسبی روی آب های زیرزمینی استان اعمال کرد.
نظر شما