به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سید احمد علمالهدی روز یکشنبه در گردهمایی ائمه جمعه خراسان رضوی اظهار کرد: مجاهده با شک امکان پذیر نیست یعنی ممکن است انسان از مجاهدان و شهدا خوشش بیاید و از مشاهده زندگی آنها لذت ببرد اما از آنها نباشد یعنی آنجایی که پای مجاهده به میان بیاید گامهایش بلرزد و نتواند.
وی تاکید کرد: وقتی پای جهاد به وسط می آید باید از منافع و شخصیت گذشت و جلو رفت و از هیچ کسی نهراسید.
وی بیان کرد: آنجا چیزی که باعث می شود انسان بی باکانه اقدام کند نفی شک است و این مسئله در اهداف غیر دینی هم صادق است یعنی آدم قوی محکم و فعال کسی است که در باورمندی خود تردید نداشته باشد.
آیت الله علم الهدی افزود: انسان از مال خود به آسانی می گذرد و اگر لازم باشد از جانش هم می گذرد اما جایی که بخواهد از مقام و شخصیت بگذرد و مجاهده کند آنجا دشوار و سخت است که بخواهد از مقام بگذرد.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: باید توجه داشت برای رسیدن به تعالی همیشه باید در خط امام زمان حرکت کرد و تردیدها را از بین برد چون اگر این تردید بماند روزی در مجاهدت مشکلدار میشویم و نباید در هدف خود مردد باشیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: متاسفانه برخی اگر احساس کنند یک موضعگیری سیاسی موقعیت آنها را در جامعه به خطر میاندازد حاضر نیستند از مقام خود بگذرند و این جای تاسف دارد.
زیارت امام هشتم مورد تاکید است
امام جمعه مشهد گفت: در میان ائمه معصومین (ع) بعد از وجود اقدس سیدالشهدا زیارت هیچ امامی به اندازه زیارت امام هشتم(ع) مورد تأکید قرار نگرفته و این موضوع باید برای ما قابل تأمل باشد.
وی افزود: در گذشته منطقه طوس به عنوان یک پایگاه برای اسلام و بقعهای برای دین با اتصال و ارتباطاتی که با کشورهای شمال دارد، بسیار مهم و مورد توجه بوده است و به افراد توصیه میشده یک پایگاه برای نشر اسلام به وجود بیاورند و این نکته امروز ضرورت و لزوم بیشتری پیدا کرده و روایتی از پیامبر (ص) داریم که زمانی پیش میآید که اسلام از مدینه خارج شده و بعد مجدد به مدینه برمیگردد.
آیت الله علمالهدی بیان کرد: پیامبر (ص) پیشبینی میکردند که مدینه زمانی در اختیار وهابیون قرار گیرد و اسلام از مدینه نشر پیدا نمیکند و فقط تحریف اسلام توسط آنها صورت میگیرد اما مرکز اسلامی خراسان در نسلها حفظ میشود و این مرکزیت امروز به وجود آمده و شاید تأکید ائمه به زیارت امام رضا (ع) بر همین اساس بوده است.
نظر شما