به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی تمجیدی ظهر دوشنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر، بابیان اینکه در حال حاضر استان زنجان ۱۷۰ هزار دانشآموز دارد که با احتساب خانوادههایشان حدود ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان به شکل مستقیم و غیرمستقیم با آموزش و پرورش ارتباط دارند، افزود: آموزشوپرورش رویکرد ویژهای را در راستای صیانت و حفظ دانشآموزان از اعتیاد و آسیب های ناشی از این معضل دارد.
وی ادامه داد: وظیفه شناسایی دانشآموزان در معرض آسیب و توجه ویژه به آنها و شناسایی دانشآموزان مصرفکننده و توزیع کننده بر عهده اداره کل آموزش و پرورش است ولی متأسفانه در این مسیر با مشکلات متعددی از جمله ارائه آمارهای متناقض مواجه هستیم.
تمجیدی با بیان اینکه دانشآموزان تا زمانی که در مدرسه و تحت نظارت مسئولان مدارس هستند خطر چندانی تهدیدشان نمیکند، افزود: متأسفانه مشکلات و اختلالات روحی بعد از اتمام دوره دبیرستان ممکن است زمینه گرایش به مواد مخدر را برایشان فراهم کند.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی زنجان با اشاره به روند درمان معتادین در استان زنجان از آغاز سال جاری تاکنون، گفت: ۲۰ نفر از این معتادین پرونده فعال دارند، ۲۵ نفر همکاری دارند و ۳۵ نفر هم مراجعه نکردهاند.
آرمان کیا بر تعامل مثبت بین حوزه و دانشگاه اشاره کرد و افزود: باید تعامل تنگاتنگی بین این دو نهاد برقرار شود.
آرمان کیا تاکید کرد: باید حوزه علمیه در بحث اجرای طرح نیز همکاری لازم را داشته باشند و حوزه علمیه در این طرح حضور داشته باشند.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان نیز بر بومی کردن طرح همیاری خانه و مدرسه اشاره کرد و گفت: این طرح نیاز به بومی سازی دارد.
مسیح الله سلطانی اظهار داشت: باید روی این طرح کار شود و بر اساس فرهنگ استان این طرح ارائه شود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: این طرح که در مناطق ویژه استان اجرا میشود باید آسیبهای اجتماعی مدنظر قرار گیرد.
نظر شما