۱۶ شهریور ۱۳۹۴، ۱۵:۲۶

در جلسه شورای فنی استان مطرح شد؛

اقدامات انجام شده برای راه اندازی مترو تبریز مستندسازی شود

اقدامات انجام شده برای راه اندازی مترو تبریز مستندسازی شود

تبریز- معاون عمرانی استانداری آذربایجان شرقی گفت: اقدامات انجام شده برای راه اندازی مترو تبریز باید توسط مسئولان مربوطه مستندسازی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق پورمهدی ظهر دوشنبه در جلسه شورای فنی استان با اشاره به پروژه مترو تبریز و آخرین وضعیت آن گفت: متعهد شده ایم که تا نیمه اول سال بعد مترو تبریز را به میدان ساعت برسانیم که تمامی مدیران مرتبط باید بر اساس این تعهد داده شده به پیش رفته و برنامه ریزی کنند و پیمانکاران و مشاوران این پروژه عظیم نیز طبق این زمانبندی عمل کنند.

وی افزود: امیدواریم تا پایان دولت بتوانیم خط یک را به طور کلی تمام کنیم که البته اگر از سال های گذشته همکاری بیشتری در اتمام این مجموعه میشد، به طور قطع سال های گذشته شاهد راه افتادن بخشی از قطار شهری بودیم.

پورمهدی ادامه داد: تا سال ۹۲ دولت به اندازه ۵۰۰ میلیارد تومان و شهرداری نیز ۲۰۰ میلیارد به این پروژه اعتبار اختصاص داده بود در حالی که سهم مشارکت دولت و شهرداری در این کار نصف، نصف بود و این امر برخی کم کاری ها از سوی مسئولان شهری و شهرداری های گذشته را نشان می دهد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره ای به تلاش بالای شهرداری فعلی برای تکمیل این پروژه گفت: شهرداری در طول دو سال ۴۸۰ میلیارد به این پروژه اختصاص داده که حتی درصد مشارکت شهرداری بیشتر از دولت بوده است.

وی ادامه داد: با افزایش تعداد رام های قطار در طول سال جاری و سال آینده میزان انتظار مسافران به هشت دقیقه خواهد رسید که البته از تمامی مسئولان قطار شهری می خواهیم نسبت به مستندسازی اقدامات خود برای تکمیل این پروژه اقدامات لازم را انجام دهند.

استاندارد آسانسورهای استان به شکل مستمر پایش شوند

پور مهدی با اشاره به عملیات کنترل استاندار آسانسورهای استان گفت: بحث نظارت بر آسانسورها دائما پایش و پیگیری شوند که البته باید تکنسین هایی که به تعمیر و بازدید از این آسانسورها اقدام می کنند دارای تخصص کافی باشند و از سازمان فنی و حرفه ای گواهی لازم را گرفته باشند.

معاون عمرانی استاندارد ادامه داد: در اداره فنی و حرفه ای آموزش های لازم در این خصوص ارائه می شود اما این سازمان باید در چندین نوبت فراخوان لازم را بدهد تا تعداد متخصصین این حوزه افزایش یابند.

وی با بیان اینکه مهندسین این بخش باید دارای صلاحیت خاصی باشند، گفت: اگر به شکل سنتی این بحث را دنبال کنیم به طور قطع موفق نخواهیم بود و در این راستا باید بانک اطلاعاتی خوبی نیز شکل گیرد.

۱۳۲ آسانسور در شهر تبریز گواهی استاندارد گرفته اند

مدیر کل استاندارد آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره ای به وضعیت نظارت بر آسانسورهای تبریز گفت: آموزش شرکت های مرتبط با بحث آسانسورمورد توجه ویژه قرار گرفته و سعی کرده ایم با این آموزش ها جلوی مشکلات موجود در بخش طراحی و مونتاژ را بگیریم.

ساسان فرشی حق رو ادامه داد: تاکنون از هزار و ۲۱۷ آسانسور در اماکن مختلف شهر تبریز بازدید داشته ایم که ۲۰۶ مورد پلمپ شده، ۱۳۲ آسانسور گواهی استاندارد گرفته و ۹۰ مورد دیگر نیز در حال دریافت گواهی استاندارد هستند.

وی با اشاره به اینکه ۳۱۰ آسانسور دیگر در مرحله جمع آوری مستندات برای دریافت این گواهی هستند، گفت: در ۱۵۷ مورد نیز از پلمپ ممانعت شده است.

گفتنی است در جلسه امروز شورای فنی استان، آخرین وضعیت قطار شهری تبریز و وضعیت استاندارد آسانسورهای این شهر مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 2907966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha