۱۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۰۲

استاندار قم تأکید کرد:

استفاده از تجربیات سایر کشور‌ها در مقابله با کم آبی

استفاده از تجربیات سایر کشور‌ها در مقابله با کم آبی

قم - استاندار قم با اشاره به وجود بحران کم آبی در بسیاری از کشورهای جهان اظهار کرد: باید از تجارب جهانی در مقابله با کم آبی استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری قم، سید مهدی صادقی در نهمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان طی سخنانی با اشاره به دغدغه‌مندی عموم مسئولین و مردم در سطح کشور برای حل بحران آب اظهار کرد: باید مصوبات در جهتی باشد که قابلیت اجرایی داشته باشند و نحوه اجرای این مصوبات نیز مشخص شود.

وی با بیان لزوم همکاری دستگاه‌های مسئول در اجرای صحیح مصوبات اضافه کرد: جلوگیری از برداشت غیر مجاز و فرهنگ سازی در زمینه‌هایی چون تغییر الگوی کشت و کاهش مصرف آب از ضرورت‌های این مسیر است.

استاندار قم استفاده از تجربیات مدیریتی در دیگر مناطق کم آب جهان را بسیار مفید دانست و گفت در شرایطی که بحران آب در کشور بسیار شدید است، خودکفایی در تولید برخی محصولات پر آب بر اولویت نیست.

صادقی با تأکید بر همکاری بخش تولید و کشاورزان در برون رفت از بحران کم آبی در کشور ادامه داد: مباحث موجود در این موضوع می‌تواند کمک شایانی برای بدست آمدن راهکارهای مناسب برای حل مشکل آب و نیز حمایت از کشاورزان داشته باشد.

در ابتدای این جلسه جهانگیر، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به برگزاری ۱۲ جلسه شورای آب از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم افزود: فضای عقلانیت حاکم بر تصمیم گیری‌های مدیریتی در این دولت در جهت بررسی و بکار بردن راه حل‌های مناسب برای مشکل آب در کشور بسیار مفید بوده است.

وی با تأکید برتوجه دولت به طرح تعادل بخشی به منابع آبی کشور ادامه داد: اعتبارات خوبی از سوی دولت به این امر تخصیص یافته که نشان دهنده عزم جدی دولتمردان برای کمک به حل بحران آب است.

محمدعلی مصطفوی مدیر کل حفاظت و بهره برداری منابع زیر زمینی شرکت مدیریت منابع آب نیز با بیان وضعیت منابع آب کشور و آمارهایی از میزان پیشرفت مناطق خشک و بیابانی در کشور اظهار کرد: فعالیت‌های غیر مجاز در استفاده از منابع آبی، کشور را به سمت کاهش بیش از حد منابع زیر زمینی سوق داده است که ناگزیریم برای جبران این کمبود، محدودیت‌های مصارف مختلف آب را تشدید نمائیم.

بسترهای شهرک رسانه‌ای در قم فراهم است

استاندار قم موقعیت جغرافیایی و محتوای غنی قم را مورد توجه قرار داد و گفت: بسترهای شهرک رسانه‌ای در قم فراهم است.

سید مهدی صادقی در جلسه‌ای با مشاور بنیاد مستضعفان، از مشارکت این نهاد در ایجاد شهرک رسانه‌ای در استان قم استقبال کرد.

استاندار قم با بیان اینکه حوزه رسانه‌های دیجیتال می‌تواند محور سرمایه گذاری اقتصادی باشد، گفت: تنها باید طرح‌هایی که اقتصادی و سود آور هستند، به مرحله اجرا درآیند و در همکاری با بنیاد مستضعفان طرح‌هایی که قابلیت اجرایی دارند ارائه می‌شوند.

استاندار قم با اشاره به آمادگی استان در راستای احداث شهرک رسانه در قم تصریح کرد: قم از نظر موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در مرکز کشور، ظرفیت‌های علمی و مذهبی و حضور نخبگان و دانشمندان در حوزه و دانشگاه، سهم مهمی در حمایت از موضوعات فناورانه دارد.

استاندار قم هر گونه توسعه را مشروط بر مطالعه کافی دانست و افزود: شرط توسعه متوازن اجرای طرح‌های کار‌شناسانه همراه با برنامه ریزی است.

در ابتدای این جلسه عسگری مشاور بنیاد مستضعفان به اهم برنامه‌های بنیاد در زمینه طرح‌های مرتبط با ICT پرداخت و افزود: در مورد احداث فضاهای رسانه‌ای و تولید محتوای دیجیتال، برنامه‌های مختلفی در دست اقدام است که نحوه اجرای آن‌ها بصورت دهکده‌های ICT و یا شهرک رسانه‌ای باید در هیئت مدیره بنیاد به تصویب برسد.

وی با اشاره به حوزه‌های فعالیت بنیاد مستضعفان افزود: در زمینه بحث‌های گردشگری و نیز حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، بنیاد مستضعفان برنامه‌های مختلفی دارد که نتایج مهمی نیز در برداشته است.
در پایان این جلسه تفاهم نامه‌ای در جهت شناسایی و مطالعه طرح‌های موجود در استان قم و تکمیل و به بهره برداری رساندن این طرح‌ها صورت پذیرفت.

همه مناطق روستایی باید از خدمات آموزش و پرورش بهره‌مند شوند

استاندار قم در پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با اشاره به ضرورت گسترش امکانات آموزشی در همه مناطق استان اظهار کرد: همه مناطق روستایی باید از خدمات آموزش و پرورش بهره‌مند شوند.

سید مهدی صادقی افزود: آموزش و پرورش باید با مدیریت صحیح منابع و نیز فر اهم نمودن تمهیدات لازم برای حضور دانش آموزان مناطق محروم در مدارس و فراهم کردن وسیله ایاب و ذهاب زمینه ادامه تحصیل این عزیزان را فراهم نمایند.

وی با اشاره به برنامه کمیساریای سازمان ملل در مورد تحصیل اتباع خارجی ادامه داد: این کمک‌ها منوط به تأمین ۵۰ درصدی هزینه ساخت مراکز آموزشی مختص اتباع خارجی می‌باشد که در این زمینه می‌توان از حضور خیرین مدرسه ساز بهره کافی برد.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان با تأکید بر اینکه باید فرهنگ سازی استفاده بهینه از امکانات زندگی و درست مصرف کردن در مراکز آموزشی شکل گیرد اضافه کرد: مسائل نگران کننده‌ای مثل بحران آب می‌تواند در سیستم‌های آموزشی بصورت فرهنگ در دانش آموزان و آینده سازان کشور نهادینه شود.

وی با تأکید بر اهمیت تحرک، شادابی و نشاط در فرزندان و جامعه گفت: در تمام برنامه‌ها باید به این مسأله توجه نمود و صرفاً به برگزاری المپیاد‌ها و برنامه‌های دوره‌ای اکتفا نشود.

صادقی جایگاه شورای آموزش و پرورش را در تصمیم گیری‌ها بسیار مهم توصیف کرد و گفت: طرح‌های پیشنهادی بایستی قبل از ورود به شورا کار‌شناسی شود و در صورت امکان تصویب در دستور جسات قرار گیرد.

در ابتدای جلسه حمیدرضا شیخ الاسلام مدیر کل آموزش و پرورش استان با ارائه توضیحاتی پیرامون شکل گیری دوره‌های جدید آموزشی در ساختار آموزش و پرورش تصریح کرد: معلمان با شرکت در دوره‌های ضمن خدمت برای تدریس دروس کتب جدید آماده می‌شوند.

کد خبر 2912408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ایرانی ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
      0 0
      کشت بی رویه هندونه وخربزه اب رو مدیریت میکنه