۲۰ شهریور ۱۳۹۴، ۹:۳۶

مدیرعامل بانک صنعت و معدن:

تنها راه نجات اقتصاد کشور وابسته به افزایش تولید داخلی است

تنها راه نجات اقتصاد کشور وابسته به افزایش تولید داخلی است

بناب- مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: تنها راه نجات اقتصاد کشور وابسته به افزایش تولید داخلی است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، علی اشرف افخمی شامگاه پنج شنبه در نشست با نمایندگان تشکل های بخش خصوصی، تولیدکنندگان و صنعتگران شهرستان بناب با بیان اینکه کشورمان به لحاظ صادراتی رشد خوبی نکرده است، اظهارداشت: این موضوع یک نقیصه بزرگ برای کشور است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن سپس گفت: در بازدیدی که از برخی مراکز تولیدی بناب داشتم مشخص شد که این واحدها با ظرفیت کامل خود کار نمی کنند که برای یک بنگاه اقتصادی مناسب نیست.

وی سپس یکی از راه های توسعه منابع بانکی را از محل سپرده ها دانست و تصریح کرد اصلی ترین منابع بانکی معمولاً از طرف دولت تأمین می شود و این در حالی است که بانکهای کشورهای اطراف سرمایه های چندین برابری بانکهای داخل کشور دارند، اما به هرحال باید از ظرفیتهای فعلی برای رفع مشکلات کشور استفاده کنیم.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن خاطرنشان کرد: آماری که از میزان صادرات این شهرستان اعلام شد، آمار امیدوارکننده ای بود و آمار صادرات شهرستان بناب افتخار بزرگی برای کشور است و هرکسی که در زمینه تولید کار می کند، باید دست او را بوسید.

اشرف افخمی همچنین با بیان اینکه هم اکنون ۲۱ هزار شعبه بانکی شامل تمام بانکها در سطح کشور فعالیت می کنند؛ گفت: بانک صنعت و معدن در سطح کشور۷۰ شعبه دارد ولی تعداد کم این بانک دلیل ضعف آن نیست بلکه بانک صنعت و معدن دارای ظرفیت های بزرگی است.

وی یادآورشد: میزان سپرده های بانکی دربانکهای استان آذربایجان شرقی۱۷ هزارمیلیارد تومان است که درمقابل میزان تسهیلاتی که این بانک ها پرداخت کرده اند، ۱۶ میلیارد تومان است.

این فعال عرصه اقتصادی و بانکی کشور افزود: در مقابل بانک صنعت و معدن در آذربایجان شرقی یک هزار و ۷۰ میلیارد تومان وام پرداخت نموده است و این در حالی است که کل سپرده های صنعتگران استان ۴۰ میلیارد تومان است و بعبارت دیگر ۲۵ برابر سپرده های بانکی وام پرداخت کرده ایم.

اشرف افخمی تصریح کرد: علیرغم اینکه اعتقادی به افزایش شعب بانکی در کشور نداریم ولی درخواست مسئولان و صنعتگران شهرستان بناب مبنی بر ایجاد شعبه بانک صنعت و معدن در این شهرستان را مورد مطالعه قرار داده و ظرف هفته آینده اکیپی جهت بررسی وضعیت به منطقه می آیند که در صورت نیاز حتماً نسبت به ایجاد بانک صنعت و معدن در بناب اقدام خواهد شد.

وی در ادامه صحبت های خود نرخ سودهای بانکی را ۲۷ یا ۲۸ درصد اعلام و تاکید کرد: صنعت با این درصدها نمی تواند ادامه حیات دهد.

او در عین حال اظهارکرد: بانک صنعت و معدن تابع تصمیم بانک مرکزی است و با وجود این موضوع تلاش می کنیم تا تسهیلات بیشتری را فراهم کنیم و نرخ سود بانکی در صنعت و معدن ۲۱ یا ۲۲ درصد است.

اشرف افخمی همچنین از فراهم بودن زمینه برای پرداخت وام ارزی با سود شش درصد به متقاضیان توسط بانک صنعت و معدن خبرداد و گفت: نحوه پرداخت این وام تنها یک شرط دارد و آن هم اینکه بازگشت وام نیز بصورت ارزی از مشتریان دریافت می شود.

نبود سرمایه در گردش چرخ تولید و صنعت بناب را از کار انداخته است

 فرماندار بناب نیز در ادامه این جلسه گفت: شهرستان بناب با ۲۳۵ واحد تولیدی در زمینه داشتن کارخانه های کوچک و بزرگ رتبه سوم استان آذربایجان شرقی و در بحث صادرات محصولات بعد از تبریز رتبه اول استان را داراست.

ولی الله فرج اللهی افزود: نرخ بیکاری در شهرستان کمتر از۶ درصد است که متاسفانه جمعیت بیکار منطقه را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند.

وی سپس عدم وجود سرمایه در گردش را از مشکلات اساسی واحدهای تولیدی منطقه ذکر کرد و گفت: این مشکل باعث شده است که تعدادی از واحدهای این شهرستان غیرفعال بوده و تعدادی نیز با ظرفیت کامل خود کار نمی کنند.

نماینده عالی دولت در شهرستان بناب همچنین با اشاره به اینکه هم اکنون قریب به ۲۰ درصد فولاد کشور در بناب تولید می شود، تصریح کرد: این میزان تولید این شهرستان را به عنوان یکی از قطبهای تولید فولاد در کشور تبدیل کرده است.

فرج اللهی درخاتمه سخنان خود بر راه اندازی و ایجاد شعبه بانک صنعت و معدن در شهرستان بناب بعنوان خواست و مطالبه به حق تولیدکنندگان و صنعتگران منطقه تاکید کرد.

کد خبر 2912586

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha