محمد حضرت پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برای اجرای فاز اول این طرح دو هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است افزود: فاز اول طرح تراموا در شهر ارومیه، به طول ۹ کیلومتر با ظرفیت جابجایی هشت هزار نفر در ساعت اجرایی می شود که بزودی اعتبار لازم برای تامین واگنها اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه با گلنگ زنی این طرح در دهه فجر پیش بینی می شود ۱۸ ماه بعد قابل طرح آماده بهره برداری شود عنوان کرد: با راه اندازی تراموا در خیابان امام (ره)، خدمات دهی سایر ناوگان حمل و نقل عمومی شامل تاکسی و اتوبوس از این خیابان حذف خواهد شد.
شهردار ارومیه مسیرهای تراموا شهری شامل مسیر خیابان بهداری- کاشانی، امام خمینی (ره) و پایانه مسافربری شهرستان ارومیه و مسیر فلکه تخم مرغی- فلکه مدرس– خیابان امینی به همراه فلکه جیران تا پایانه مسافربری ترمینال شهرستان خواهد بود.
حضرت پور با اعلام اینکه یک شرکت سرمایه گذار آلمانی عملیات راه اندازی ترموای شهری ارومیه را به عهده گرفته است گفت:مدت زمان اجرا و راه اندازی کامل تراموای ارومیه به مدت دو سال خواهد بود که بر اساس ارزیابی های صورت گرفته کار بر اساس زمان بندی در حال اجراست.
حضرت پور تراموا را یکی از طرح های مبلمان شهری دانست و افزود: در فاز دوم نیز این طرح به طول ۳۰ کیلومتر از فلکه دریا که شهرک گلمان را شامل می شود آغاز و اجرایی خواهد شد.
به گفته شهردار ارومیه فاز ۳ تراموای ارومیه شامل فلکه بهداری، دانشگاه ارومیه خواهد بود که ممکن است بر اساس مطالعات انجام شده توسط شرکت آلمانی بخشی از مسیرها اضافه و بخشی نیز تغییر یابد.
تراموا یکی از رایج ترین سیستم های حمل و نقل عمومی شهری در شهرهای کوچک و متوسط محسوب می شود که با استفاده از انرژی الکتریکی روی یک مسیر ریلی حرکت کرده و ارزانتر، سبکتر و کوتاهتر از قطارهای معمولی و مترو است.
نظر شما