سعيد سهيلي، با بيان اين جمله، به خبرنگار سينمايي "مهر" گفت : "سنگ، كاغذ، قيچي" هم فيلمي در راستاي هشت فيلم قبلي من است كه به آدمهاي بعد از جنگ مي پردازد. او در باره محتوي "سنگ، كاغذ، قيچي" گفت : جهان، قهرمان داستان است كه در مسير داستان دچار اتفاقات و حوادثي مي شود كه در نهايت، بچه هاي جنگ مي توانند مشكل او را حل كنند.
سهيلي اضافه كرد: داستان "سنگ، كاغذ، قيچي" با كمك هنرمندان نسل امروز كه بازيگراني چون امين حيايي، شهرام حقيقت دوست و انديشه فولادوند هستند، به تصوير كشيده مي شود.
بنا به اين گزارش ، قرار است در ساخته جديد سعيد سهيلي، " سنگ ، كاغذ ، قيچي" يك بازي روايت شود، يعني به گفته كارگردان، اتفاقات فيلم، يك بازي است.
نمايي از "تارا و تب توت فرنگي" ساخته سعيد سهيلي
سهيلي در پايان از شرايط نامناسب بچه هاي جنگ به خبرنگار "مهر" چنين گفت : اكنون با گذشت سالها از جنگ، حالا شرايط رزمنده ها بدتر از آن زمان است. در شرايط امروز، آنها بيشتر آمال تير و تركش قرار مي گيرند، در صورتي كه دشمن آنها هم مشخص نيست. اما در زمان جنگ، يك دشمن و يك جبهه وجود داشت، اما الان كه دشمن به راحتي قابل تشخيص نيست، حتي صداي بچه هاي جنگ هم به جايي نمي رسد.
سعيد سهيلي، تاكنون كارگرداني فيلمهاي سينمايي چون " مردي شبيه باران"، "مردي از جنس بلور"، "غوغا"، "تارا و تب توت فرهنگي" و... را داشته است.
نظر شما