به گزارش خبرنگار مهر، ساسان فرشی حق رو قبل از ظهر سه شنبه در شورای فنی استان اظهار داشت: تعداد کل واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی استان ۱۷۵ و تعداد کل پروانه صادره ۲۰۵ مورد است.
وی با اشاره به اینکه ۳۱۷ واحد تولید مصالح ساختمانی بدون استاندار در استان شناسایی شده است، گفت: ۲۳ مورد از آن ها پلمپ شده و ۱۶۱ اخطار گرفته اند، هر چند قصد داریم به واحدهای متخلف مهلت بدهیم تا استاندارد لازم را رعایت کنند هر چند باید تعهد بدهند که در این مدت، فروشی نداشته باشند.
فرشی با بیان اینکه دستگاه های متولی باید بحث نظارت را جدی بگیرند، گفت: متاسفانه علاوه بر رعایت نشدن برخی استانداردها در تولید مصالح ساختمانی، شاهد بحث کم فروشی مصالح نیز هستیم که باید با این امر برخورد شود.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان ادامه داد: بحث نظارت بر کیفیت مصالح تنها بر عهده اداره استاندارد نیست بلکه سایر دستگاه ها نیز باید نظارت لازم را داشته باشند و نسبت به شناسایی واحدهای متخلف اقدام کنند.
هزینه برای بررسی کیفیت مصالح ساختمانی سرمایه گذاری مفید است
معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز نیز در این جلسه با تاکید بر مطالعات بیشتر در خصوص تولید بتن و آسفالت در سطح کشور گفت: باید نسبت به تولید این مصالح دقت بیشتری داشته و نظارت لازم را بر روی استانداردهای آن انجام دهیم.
محبوب عبدالله پور ادامه داد: نباید هزینه آزمایشگاهی را هزینه ای مازاد بدانیم زیرا این هزینه یک سرمایه گذاری مفید است.
وی افزود: طبق مطالعاتی که در نقاط مختلف جهان انجام شده است هزینه آزمایش از یک درصد هم کمتر بوده اما به میزان ۳۰ درصد عمر مفید را بالا می برد.
نظر شما