۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۲۵

فوتبال راه خودش را می رود؛

شکست والیبال و کشتی یک مفهوم داشت/ متخصص ها باید تصمیم بگیرند

شکست والیبال و کشتی یک مفهوم داشت/ متخصص ها باید تصمیم بگیرند

با توجه به اینکه وزیر ورزش اعلام کرده بود که در فوتبال نمی‌تواند دخالت کند و البته حمایت‌های ویژه‌‎ای از کشتی و والیبال داشت، شکست‌های اخیر تایید می‌کند که باید متخصص‌ها برای رشته‌ها تصمیم بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، برخی تاکید داشته و دارند که وزیر ورزش، ورزش‌های منهای فوتبال و به ویژه کشتی و والیبال را بیشتر از فوتبال دوست دارد و به آنها توجه ویژه‌ای می‌کند. حضور در اردوهای کشتی و والیبال و بعضا مسابقات آنها و نحوه عجیب اداره استقلال و پرسپولیس که مستقیما زیر نظر وزارت هستند موید این تئوری تاکنون بوده‌اند.

با وجود این موارد اما والیبال و کشتی طی ماه‌های اخیر شکست‌های ویژه‌ای داشته‌اند که در نوع خود کم‌نظیر بوده است. والیبال به خیلی ها از تیم ها باخت، کشتی حتی یک مدال طلا هم نیاورد و به این ترتیب این دو ورزش که پیش از گودرزی نماد و پیشرو در ورزش ایران بودند با وجود توجه وزیر سقوط را تجربه کرده‌اند.

طی هفته‌های اخیر که بحث پرسش از وزیر ورزش در مورد این حوزه مطرح بود، گودرزی درمورد فوتبال اعلام کرده بود که نمی‌تواند مستقیما به این ورزش ورود کند چرا که در صورت ورود مستقیم بحث تعلیق به خاطر دخالت دولت مطرح می‌شود و به این ترتیب تا حدودی فشار نمایندگان را از روی دوش خود برداشت.

شاید این اظهار نظر را باید عمیق‌تر بررسی کرد، به هر حال گودرزی با وجود مخالفت‌های ضمنی با کفاشیان و کی روش هنوز موفق به جابه جایی این دو نشده و عملا نتوانسته خواسته خود را به این ورزش دیکته کند.

با این وجود اما باید تاکید کرد شکست‌های کشتی و والیبال نشان داد، استقلال فوتبال منجر به تصمیم سازی‌های بهتری شده و نتایج بهتری را نسبت به کشتی و والیبال که مورد حمایت وزارت ورزش بوده تاکنون رقم زده است.

به هر حال این نتایج بیش از هر نکته دیگری موید آن است که برای هر رشته ورزشی متخصص همان رشته باید تصمیم‌سازی کنند.

کد خبر 2922913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha