پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۴ مهر ۱۳۹۴، ۶:۴۶

علیرضا اسدی در گفتگو با مهر:

فدراسیون برای تیم ملی کم نگذاشته است/ نقاط ضعف تیم امید برطرف شود

فدراسیون برای تیم ملی کم نگذاشته است/ نقاط ضعف تیم امید برطرف شود

دبیرکل فدراسیون فوتبال در خصوص صحبت‌های قبلی کارلوس کی‌روش که شرایط را برای تیم ملی بزرگسالان نامناست دانسته بود گفت: فدراسیون به اندازه بضاعت و توانش برای تیم ملی کار کرده است.

علیرضا اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مسابقات غرب آسیا که از دهه دوم مهرماه  در قطر آغاز می شود گفت: این مسابقات می تواند برای تیم فوتبال امید ما بسیار مفید باشد زیرا بازیکنان و کادر فنی می توانند به خوبی خودشان را آنالیز کنند تا نقاط ضعف‌شان را ترمیم کنند و روی نقاط قوتشان نیز کار کنند تا برای مسابقات اصلی که هدف راهیابی به المپیک است موفق عمل کنند.

وی در رابطه با صحبت های حبیب کاشانی که گفته بود باید تعامل بیشتری بین فدراسیون و تیم های ملی صورت گیرد اظهار داشت: به هرحال هر تیمی می خواهد که تمام نفراتش را در اختیار داشته باشد و البته حق هم دارد اما باید شرایط را در آن برهه زمانی سنجید.

وی افزود: زمانی تیم امید نیاز مبرم به چند بازیکن تیم بزرگسالان در مسابقات اصلی داشت که آنها را در اختیار گرفت و زمانی هم تیم بزرگسالان به آن بازیکنان نیاز داشت. در حال حاضر زمانی تا مسابقات اصلی تیم امید باقی مانده و باید از این فرصت استفاده کنیم تا تعامل را ایجاد کنیم و اختلافات را کنار بگذاریم زیرا این اختلافات می تواند به فوتبال ما ضربه بزند.

دبیر کل فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه کارلوس کی روش در مقاطع مختلف اعلام کرده شرایط مناسبی در اختیار تیم بزرگسالان قرار ندارد اظهار داشت: این را بهتر است از خود آقای کی روش بپرسید اما قدراسیون در حد بضاعت و توانش هر کاری را که توانسته برای تیم  ملی انجام داده است و ما تمام سعی و تلاشمان را انجام داده ایم تا بهترین شرایط را برای تیم ملی فراهم کنیم.
 

 

کد خبر 2923591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha