پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۲

بومی سازی نصب و راه‌اندازی سامانه‌های ناوبری

بومی سازی نصب و راه‌اندازی سامانه‌های ناوبری

مدیر کل ارتباطات و ناوبری شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به خرید یک هواپیمای چک سیستم‌های فرودگاهی، گفت: متخصصان داخلی در دوران تحریم نصب و راه اندازی سامانه‌های ناوبری را بومی سازی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امیران در مراسم بازدید از تجهیزات الکترونیکی هواپیمایی در شرکت فرودگاه‌های کشور، اظهار داشت: بومی سازی در نصب و راه‌اندازی سامانه‌های ناوبری که در گذشته توسط کارشناسان خارجی انجام می‌گرفت، در دو سال گذشته با نصب و راه اندازی پنج دستگاه  ILS و DME و سه دستگاه DVOR و DME به ارزش تقریبی ۶ میلیون یورو انجام شد.

وی با اشاره به اینکه بومی سازی فناوری طراحی، سایت یابی و نصب شبکه سامانه‌های ارتباطی کنترل ترافیک هوایی منابع تجهیزاتی را بهینه سازی کرده است، افزود: صرفه جویی حاصل از این بومی سازی در سه سال گذشته ۵۰ میلیارد ریال بوده است.

مدیر کل ارتباطات و ناوبری شرکت فرودگاه های کشور ادامه داد: رادار تقرب فرودگاه شیراز و مهرآباد در بخش‌های مختلف الکترونیکی دچار آسیب شده بود که به دلیل عدم پشتیبانی شرکت کانادایی کارایی نداشت، بنابراین متخصصان الکترونیک هوایی توانستند با صرف هزینه ۲۰۰ میلیون تومان این سامانه‌ها را دوباره راه اندازی کنند.

امیران، ارزش هر دستگاه رادار تقرب فرودگاهی را حدود ۶ تا ۸ میلیون یورو برآورد کرد و گفت: تولید منابع اشعه دستگاه های کمک بازرسی XRAY در انحصار چند کشور است که به دلیل تحریم، کشورهای غربی از فروش آن به کشورمان خودداری کردند که با تلاش متخصصان داخلی تعمیر و اورهال در داخل کشور انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه افزایش ظرفیت‌ها و تغییرات صنعت هواپیمایی در شرایط تحریم به دست کارشناسان و متخصصان الترونیکی هواپیمایی کشور انجام گرفت، اظهار داشت: با بسته شدن فضای هوایی برخی کشورهای منطقه، افزایش ۱۰۰ درصدی تقاضا برای عبور از کشور داشتیم که افزایش ظرفیت زیرساخت‌های عبور این هواپیماها با همکاری متخصصان کشور انجام گرفت.

مدیر کل ارتباطات و ناوبری شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر عمر تعمیرات تجهیزات هوایی به پایان رسیده است، گفت: در شرایط کنونی می‌توانیم دستگاه‌ای جدید را وارد کنیم اما حتما این واردات به شرط انتقال تکنولوژی انجام می‌‌شود.

وی در پاسخ به پرسش مهر درباره ورود هواپیمای چک تجهیزات فرودگاهی، گفت: در دوران تحریم ما این هواپیما را نداشتیم و پس از اورهال و سقوط یک فروند جت فالکن، کارشناسان پاکستانی و قزاقستانی کار چک فرودگاه‌ها را انجام دادند اما در حال حاضر یک هواپیمای چک تجهیزات، از اروپا خریداری شده که وارد کشور می‌شود.

کد خبر 2924597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha