تاکید بان کی مون بر نبود راه حل نظامی برای بحران یمن

تاکید بان کی مون بر نبود راه حل نظامی برای بحران یمن

دبیر کل سازان ملل متحد با اشاره به وخامت اوضاع انسانی و مرگ غیر نظامیان در جنگ یمن، بر نبود راه حل نظامی برای بحران این کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، بان کی مون در حاشیه کنفرانس توسعه پایدار که در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد، در دیدار با «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت با تاکید بر نبود راه حل نظامی برای بحران یمن، تداوم نسبت به پیامدهای شرایط فعلی شهروندان این کشور هشدار داد.

دبیر کل سازمان ملل متحد در این دیدار از سازمان ملل و کشور کویت خواستار ضرورت افزایش تلاش ها برای رسیدن به راه حل سیاسی در جنگ سوریه شود. طرفین همچنین بر اهمیت اجرای برنامه های جدید توسعه پایدار که به صورت رسمی در مقر سازمان ملل متحد تصویب شد، تاکید کردند.

گفتنی است عربستان ائتلافی متشکل از چندین کشور را علیه یمن تشکیل داده و از بیش از ۶ ماه است که به صورت بی وقفه مناطق مختلف این کشور را بمباران می کند. در این جنگ هزارن شهروند یمنی کشته و زخمی شده اند که صدها نفر از آنها کودک و زن هستند.

 

کد خبر 2925178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha