وي درباره كم توجهي برنامه هاي توسعه اقتصادي به حوزه فرهنگي به خبرنگار كتاب مهر، افزود : در كشور ما براي غذاي جسمي مردم توجه بيشتري دارند تا براي غذاي روحي مردم كه شامل تفكر و انديشه است ، ما شاهديم كه بخش عظيمي از يارانه هاي دولتي مربوط به سوخت و گندم و نان است اما بخش فرهنگي كمترين ميزان بودجه را دارد .
سيد جلال يحيي زاده - فيروز آبادي در ادامه تصريح كرد : متاسفانه به حوزه هايي مانند نشر و كتاب توجه لازمي صورت نمي گيرد و ضعفي كه در اين زمينه ها شاهديم ناشي از نگرش متفاوت مسئولين به حوزه فرهنگي است كه اهميت لازم را براي اين حوزه قائل نيستند
نمايندگان مجلس در گفتگو با رئيس جمهوري با توجه به دغدغه خاص ايشان در بحث فرهنگ گفتيم كه نياز اين بخش ها به بودجه بيش از ديگر حوزه ها است و انتظار داريم با توجه به شعار ها و برنامه ها مطرح شده ، توجه بيشتري به بخش فرهنگ صورت بگيرد .
عضو كميسيون فرهنگي در ادامه افزود : اما متاسفانه امسال هر چند ارزيابي ها و كارشناسي ها نيازبه رقمي بيش از آنچه در بودجه كنوني را اعلام مي كرد اما درنهايت آنچه كه درلايحه بودجه 1385 كشور دركل حوزه فرهنگ درنظرگرفته شده 63/4 درصد است كه باتوجه به گستردگي و وسعت و دستگاه هاي مرتبطي كه دارد بودجه اي درشان خود دريافت نكرده است .
وي در ادامه خاطر نشان كرد : اصولا مسئولين ، دولت و مخصوصا رئيس جمهوري بايد به صورت عملي اقدامي در جهت بهبود بودجه هاي بخش فرهنگي صورت دهند كه مناسب اين حوزه باشد .
فيروز آبادي به مهر ، تصريح كرد : در كميسيون فرهنگي ما تلاش كريدم كه بودجه مناسبي را به نهاد كتابخانه هاي عمومي اختصاص دهيم اما واقعا در ديگر بخش هاي فرهنگي نيازمند بودجه هستيم .
نظر شما